Ντιμιτρόφ – Τσιτσιπάς 1-2: Νίκη θρίλερ στην Ρώμη (hls)

O Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά της Ιταλίας όπου και θα αντιμετωπίσει τον Χατσάνοφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πρεμιέρα στο τουρνουά της Ρώμης η οποία τελικά ήταν και νικηφόρα απέναντι στον Γκιγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε πολύ δύσκολα με 2-1 σετ με την συγκεκριμένη επιτυχία να είναι η τρίτη απέναντι στον αποψινό του αντίπαλο αφού είχαν προηγηθεί ακόμη δυο φέτος σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με 6-3 σε 33 λεπτά ενώ στο δεύτερο που ακολούθησε βρήκε πολύ μεγαλύτερη αντίσταση από τον αντίπαλο του και τελικά το έχασε στο tie brake με 7-5 σε έναν αγώνα που πλέον θα κρινόταν στο τρίτο και τελευταίο σετ του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και στο τρίτο σετ του παιχνιδιού αφού σε καμία περίπτωση η εικόνα του αγώνα δεν έμοιαζε με το πρώτο της κομμάτι αφού ο Ντιμιτρόφ είχε βρει τις απαντήσεις σχεδόν σε όλα και ήταν άκρως ανταγωνιστικός. Τελικά ο Τσιτσιπάς έκαμψε την αντίσταση του Βούλγαρου και πάλι στο tie brake (6-7) και πήρε την νίκη ξεκινώντας δύσκολα αλλά με το δεξί στο τουρνουά της Ρώμης ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισε την πρόκριση του στην φάση των “16” όπου εκεί θα βρει μπροστά του το νούμερο “24” της κατάταξης Καρέν Χατσάνοφ.

Τα σετ: 3-6, 7-5, 6-7.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.