Δεν ήταν αρκετή η παρουσία Τσιτσιπά για την Ελλάδα

Τα αδέρφια Τσιτσιπά και ο Μιχάλης Περβολαράκης γνώρισαν ήττες στο μονό και το διπλό της πρώτης μέρας του ATP Cup από τους Σαποβάλοφ και Αλιασίμ του Καναδά!

Με το “αριστερό” ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα στην πρεμιέρα του Atp Cup, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μιχάλης Περβολαράκης γνώρισαν ισάριθμες ήττες από Ντένις Σαποβάλοφ και Φέλιξ Οζιέρ-Αλιασίμ για τον έκτο όμιλο της διοργάνωσης. Αρχικά ο Περβολαράκης δεν κατάφερε να προβάλει καμία αντίσταση στον 19χρονο Αλιασίμ και ηττήθηκε 2-0 σετ (6-1, 6-3).

Στο δεύτερο χρονικά ματς και σαφώς πιο αμφίρροπο, ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πάρει σετ απέναντι στον Σαποβάλοφ και γνώρισε την ήττα 2-0 σετ (7-6, 7-6). Αμφότερα τα σετ κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, με τον Καναδό να αναδεικνύεται πιο αποτελεσματικός στις λεπτομέρειες από τον Έλληνα τενίστα. 

Η μονομαχία των δύο χωρών ολοκληρώθηκε με αναμέτρηση των τεσσάρων παικτών στο διπλό, όπου την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Περβολαράκης, απέναντι στους Αλιασίμ και Σαποβάλοφ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν επέστρεψε στο κορτ και η Ελλάδα ηττήθηκε 2-0 σετ (6-2, 6-3). 

Την προσπάθεια των Ελλήνων τενιστών υποστήριξαν αρκετοί ομογενείς, οι οποίοι βρέθηκαν στο Μπρισμπέιν και την Πατ Ράφτερ Αρίνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.