Στεφανίδη: «Κάνει καλό ο ανταγωνισμός»

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποκάλυψε πως ο ανταγωνισμός που έχει με την Νικόλ Κυριακοπούλου κάνει καλό στις δυο αθλήτριες, καθώς αποτελεί έξτρα κίνητρο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποκάλυψε πως ο ανταγωνισμός που έχει με την Νικόλ Κυριακοπούλου κάνει καλό στις δυο αθλήτριες, καθώς αποτελεί έξτρα κίνητρο. Η Ελληνίδα αθλήτρια αναφέρθηκε στην κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης, με επίδοση στα 4,90 μέτρα, καθώς επίσης και στους μελλοντικούς της στόχους. Η Στεφανίδη μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επιτυχία της πριν από μερικές ημέρες: «Είμαι έτοιμη για ακόμα πιο ψηλά, κάτι που περιμένουμε με τον προπονητή μου, όπως πραγματικά πιστεύαμε και σε ένα τέτοιο άλμα που βγήκε στη Νέα Υόρκη. Είναι μια σπουδαία μέρα για μένα και η χαρά μου είναι απερίγραπτη» 

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ: «Πραγματικά για μένα είναι πολύ θετικό ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι στην Αμερική. Πρώτα από όλα νιώθω σχεδόν σαν να είμαι στην έδρα μου και το πιο σημαντικό είναι ότι δε θα χρειαστεί να κάνω μεγάλο ταξίδι». 

Για τον συναγωνισμό που έχει με τη Νικόλ Κυριακοπούλου: «Μου αρέσει αυτός ο συναγωνισμός που έχουμε με τη Νικόλ, με την οποία έχω και καλή σχέση. Γενικά βοηθάει νομίζω και τις δύο αυτά προς τα μπρος – πίσω ρεκόρ που κάνουμε πότε η μία και πότε η άλλη. Αυτή η αγωνιστική κόντρα μάς έκανε να φτάσουμε σε τόσο άλματα. Πιστεύω δε ότι αυτός ο συναγωνισμός θα μας οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερα ρεκόρ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.