Βλάχος: “Δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια” (vid)

Ο Θοδωρής Βλάχος προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μετά τη σπουδαία νίκη 10-9 της εθνικής ανδρών επί της Ουγγαρίας.

Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως ο στόχος της εθνικής παραμένει η τετράδα του ομίλου, ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του ολυμπιακού τουρνουά.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τους Μαγυάρους: “Η Ουγγαρία είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ήμασταν. Αν και μείναμε πίσω στο σκορ διαχειριστήκαμε σωστά τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στην επίθεση, μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι, είχαμε το σθένος να περάσουμε μπροστά. Πιστεύω ότι μία τέτοια νίκη είναι μεγάλη από μόνη της γιατί είναι σε πρεμιέρα Ολυμπιακού τουρνουά και γιατί είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Ουγγαρία”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Η νίκη εκτός από τους τρεις βαθμούς. Μένουμε στον στόχο μας να είμαστε στην τετράδα του ομίλου. Δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να λέμε μεγάλα λόγια και να ονειροβατούμε και να κοιτάμε μακριά. Αυτοί οι τρεις βαθμοί μας δίνουν ένα μαξιλαράκι και κυρίως αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Είναι πολλά τα παιχνίδια και θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Αυτό πρέπει να προσέξουμε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία”

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.