Νέα ήττα για την εθνική

Με ήττα (12-9) από τη Ρωσία συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Τεό Λοράντου στον πάγκο της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League.

Με ήττα (12-9) από τη Ρωσία συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Τεό Λοράντου στον πάγκο της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε καλά τον αγώνα και προηγήθηκε 2-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η αδυναμία στην παίκτρια παραπάνω έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης και η Ρωσία επέβαλε σταδιακά το ρυθμό της, πήρε ένα σταθερό προβάδισμα 3-4 τερμάτων και έφτασε στη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του World League.
 
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 6-4, 2-2
 
ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντερ Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Μπέρσνεβα 2, Προκοφίεβα 1, Πίστινα 2, Φεντότοβα, Πόποβα, Σερζάντοβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Τιμοφέεβα 1, Γκερζάνιχ 1, Πανφίλοβα 1, Ρίζκοβα 1, Καρνάουχ.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Χρ. Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 1, Πρωτοπαπά, Ελευθεριάδου 2, Μαργ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πάτρα, Κότσια, Νίνου, Ελευθ. Πλευρίτου 3, Ξενάκη 1, Σταματοπούλου.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.