Εθνική πόλο: Στην Τιφλίδα για το World League 

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα των προκριματικών του εφετινού World League από την Ιταλία, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση στο παιχνίδι της 11ης Φεβρουαρίου με τη Γεωργία στην Τιφλίδα.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα των προκριματικών του εφετινού World League από την Ιταλία, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση στο παιχνίδι της 11ης Φεβρουαρίου με τη Γεωργία στην Τιφλίδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κάνει ένα νέο… ξεκίνημα στη διοργάνωση απέναντι στην αδύναμη Γεωργία, ενώ το μυαλό είναι ήδη στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Ρόντερταμ (22-30 Μαρτίου), όπου θα διεκδικήσει ένα από τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια για το Τόκιο.

Σε σχέση με τους 15 παίκτες που είχε καλέσει για το παιχνίδι αυτό, ο Θοδωρής Βλάχος άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Μουρίκη, προκειμένου να τον ξεκουράσει, και τον Μανώλη Πρέκα. Νέα πρόσωπα στην ελληνική 13άδα, σε σχέση με το Ευρωπαϊκό, είναι ο Κώστας Κάκαρης αντί του Μουρίκη και ο Κώστας Γκιουβέτσης, στη θέση του Μάριου Καπότση που δεν κλήθηκε καν. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Αλέξανδρος Γούνας, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Γκιουβέτσης, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Η αυριανή αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), με διαιτητές τον Μαυροβούνιο Στάνκο Ιβανόφσκι και τον Γερμανό Φρανκ Όμε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.