Ισπανία – Ελλάδα 9-6: Αργυρά κορίτσια (hls)

Έδωσαν τη μάχη τους αλλά δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Ισπανίας, που κάνει το back 2 back στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Η Ελληνική ομάδα πάλεψε με όλες της, τις δυνάμεις κόντρα στην Ισπανία, όμως λύγισε περισσότερο από την αστοχία της στην επίθεση, γνωρίζοντας την ήττα με 9-6.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έπαιξαν τρομερή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως αντιμετώπισαν τεράστιο πρόβλημα στο να σκοράρουν, αδικώντας ουσιαστικά τον εαυτό τους.

Αυτό είναι το 4ο ασημένιο μετάλλιο για την ελληνική ομάδα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ συνολικά είναι το 12 μετάλλιο για την γαλανόλευκη.

Η Εθνική ομάδα μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι κυρίως επιθετικά. Μάλιστα έχασε και πέναλτι με την Ελευθερία Πλευρίτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-0 στο τέλος του πρώτο 8λέπτου.

Στο δεύτερο 8λεπτο τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν δυνατά, σκόραραν εκείνες 3 γκολ και δέχτηκαν ένα, κλείνοντας το ημίχρονο στο 4-3. Στην τρίτη περίοδο και πάλι η ελληνική ομάδα αδυνατούσε να βρει γκολ αλλά έπαιζε τρομερή άμυνα, καθώς δέχτηκε μόλις ένα γκολ, αλλά το ότι δεν σκόραρε την έφερε πίσω με 5-3.

Στην 4η και τελευταία περίοδο τα κορίτσια έδωσαν τα πάντα, κατάφεραν να κάνουν το 6-6, αλλά κάπου εκεί, χάνοντας και πάλι πέναλτι, με την Βάσω Πλευρίτου αυτή τη φορά, γνώρισαν την ήττα με 9-6, αλλά κέρδιαντον απόλυτο σεβασμό μας, σημειώνοντας μία ακόμη μεγάλη επιτυχία σε κορυφαίο επίπεδο.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-3, 1-0, 4-3

Ισπανία (Μινγκέλ Άνχελ Γκαΐα Όκα): Τέρε, Έστερ, Νόγκουε, Εσπάρ 2, Ορτίθ 1, Πέρεθ 1, Πρατς, Ρουΐθ 2, Πένια, Φόρκα, Καμούς, Γκαρθία 1, Λέιτον 1

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 2, Τριχά, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.