Μουρίκης: «Πάμε για τη νίκη και το αήττητο!»

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του Champions League και ο φουνταριστός, Κώστας Μουρίκης, έδωσε το σύνθημα!

Την Τρίτη (20/12) στις 20:00, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν το Ανόβερο στη Γερμανία, για την 4η «στροφή» της φάσης των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, με στόχο το «τέσσερα στα τέσσερα». Οι ερυθρόλευκοι μετρούν τρεις νίκες επί των Προ Ρέκο (στον Πειραιά), Ντιναμό Τιφλίδας (στη Γεωργία) και Γιαντράν (στην Κροατία) στις πρώτες αγωνιστικές, αγωνίζονται για τρίτη διαδοχική φορά μακριά από την έδρα του και στοχεύει στο «διπλό» επί των Γερμανών, ώστε να παραμείνει στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Champions League, «κλείνοντας» με τον καλύτερο τρόπο το 2022.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Όπως έχω πει και στο παρελθόν, η κάθε ομάδα πρέπει σε κάθε αγώνα να αποδεικνύει την ποιότητα και την αξία της, μέσα στο νερό. Σε αυτό το επίπεδο, η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει κανένα ρόλο. Εμείς, πρέπει να μπούμε στον αγώνα με πλήρη αυτοσυγκέντρωση και να δείξουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση. Θέλουμε την νίκη, θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας και να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου. Πιστεύω στους παίκτες μου και θεωρώ, ότι και απέναντι στο Ανόβερο, θα δώσουν το 100%».

O φουνταριστός των «ερυθρολεύκων», Κώστας Μουρίκης είπε από την πλευρά του: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, στο οποίο στόχος μας είναι η νίκη, έτσι ώστε να διατηρήσουμε το απόλυτο στον όμιλο. Έπειτα, έρχεται η διακοπή, η οποία θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε, μετά τα τρία συνεχόμενα ταξίδια. Έχουμε βγάλει ένα αρκετά δυνατό πρόγραμμα. Μετά τη διακοπή, έχουμε τρία ματς εντός έδρας, η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη αύριο, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη! Ελπίζω να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο έως τη διακοπή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.