Λοπετέγι: “Αντίπαλός μας η καλύτερη ομάδα στον κόσμο”

Ο Γιουλέν Λοπετέγκι επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως το έργο της Σεβίλλης στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο Γιουλέν Λοπετέγκι επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως το έργο της Σεβίλλης στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε τους Βαυαρούς, ως την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο και συμπλήρωσε πως οι Ανδαλουσιανοί θα κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν το τρόπαιο.

Αρχικά, ο Λοπετέγι δήλωσε: “Το να παίζεις σε ένα ευρωπαϊκό Super Cup δε συμβαίνει καθημερινά και ακόμη λιγότερο συχνά εναντίον ενός τόσο θεαματικού αντιπάλου όπως η Μπάγερν που κέρδισε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League με λαμπρό τρόπο. Είναι μια εξαιρετική ομάδα με απίστευτη δύναμη όσον αφορά τους παίκτες ατομικά. Έχουν έναν προπονητή που αξίζει πολλή πίστωση για τον τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί την ομάδα και άλλαξε την τύχη της ομάδας, δίνοντάς της μια ισχυρή ταυτότητα εκτός από πολλή εστίαση στην ομαδική εργασία”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Θα βρεθούμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε ότι δε θέλουμε απλώς να παραστούμε στον αγώνα. Σεβόμαστε και θαυμάζουμε πολύ αυτήν την ομάδα, αλλά είμαστε επίσης μια ομάδα που είναι πολύ περήφανη, φιλόδοξη και ενθουσιασμένη. Σκοπεύουμε πλήρως να φτάσουμε στον αγώνα με την επιθυμία να δείξουμε ποιοι είμαστε. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο, αλλά αυτό είναι που προφανές, ελπίζουμε. Θα τον προσεγγίσουμε με τον ίδιο τρόπο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να συνηθίσουμε τους νέους παίκτες που ήρθαν φέτος και να προσπαθήσουμε να τους κοινοποιήσουμε το ίδιο μήνυμα με την προηγούμενη σεζόν. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να αναπτυχθούμε, να εξελιχθούμε ως ομάδα. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.