Έτοιμος να γράψει ιστορία

Ο Αρης υποδέχεται τη Ρόζενμποργκ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (20:00) και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι “κίτρινοι” θέλουν τη νίκη για να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, χωρίς να τους νοιάζει το τι συμβαίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Άρης μπορεί να περάσει στους “32” ακόμα και με ήττα, αρκεί οι Γερμανοί να νικήσουν και αυτοί με την σειρά τους, τους Ισπανούς. Η ομάδα του Κούπερ υπερτερεί στην ισοβαθμία με την περσινή κάτοχο του τροπαίου, καθώς την έχει κερδίσει και στους δυο μεταξύ τους αγώνες.

Με απλά λόγια, ο Αρης θέλει απέναντι στη Ρόζενμποργκ, ίδιο αποτέλεσμα με το ματς του Λεβερκούζεν για να πάρει την πρόκριση. Αν για παράδειγμα το ματς του “Κλεάνθης Βικελίδης” λήξει ισόπαλο, τότε οι “κίτρινοι” θα θέλουν ισοπαλία και στη Γερμανία για να πάρουν την πρόκριση. Στη βαθμολογία μετά από πέντε αγωνιστικές, η Λεβερκούζεν έχει 11 βαθμούς και έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, ο Άρης είναι δεύτερος με επτά, όσους και η τρίτη Ατλέτικο Μαδρίτης. Ουραγός είναι η ήδη αποκλεισμένη από την συνέχεια, Ρόζενμποργκ.

Στα πλάνα της ενδεκάδας, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους “κιτρινόμαυρους” με 4-4-2. Ο Σηφάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαζαρίδη και Οριόλ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Βανγκέλι και Μίσελ θα είναι οι δυο μπακ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Πρίττας και Τόχα. Οι Μενδρινός και Χαβίτο θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κόκε και Τσέζαρεκ.

Από την άλλη πλευρά, οι Νορβηγοί θέλουν να αποχαιρετήσουν τον Νιλς Αρνε Έγκεν με μια καλή εμφάνιση, αφού ο πολύπειρος τεχνικός θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας. Η Ρόζενμποργκ έχει ήδη αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης και έχει ήδη ολοκληρώσει και τις υποχρεώσεις της στο εγχώριο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.