Χωρίς Κάλβο στην Ισπανία

Χωρίς τον Τόνι Κάλβο, που έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, θα ταξιδεύσει στη Μαδρίτη η αποστολή του Αρη, για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Η μίνι προετοιμασία του μακεδονικού συλλόγου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε την αποστολή να ακολουθήσουν οι 17 από τους 21 ποδοσφαιριστές που είναι δηλωμένοι στην UEFA για την φάση των ομίλων.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Σάκη Πρίττα, Σέρχιο Κόκε, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Θέμη Κουλουχέρη, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κάρλος Τόχα Βέγκα. Εκτός αποστολής έμειναν εκτός του Κάλβο, και οι Τσεζνάουσκις, Ρονάλντο, Χουάνμα από τους δηλωμένους στην λίστα και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δηλωθεί για τους ευρωπαικούς αγώνες. Η αναχώρηση θα γίνει αύριο στις 9 το πρωί με πτήση τσάρτερ.

Στις 10:30 ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Κίκε Σάντσεθ Φλόρες και ένας ποδοσφαιριστής θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των Ισπανών. Η συνέντευξη Τύπου του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και του Φρανθίσκο Χαβίτο θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου στις 18:30, ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του Αρη, η οποία θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.