Νάβας: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ούτε δευτερόλεπτο δεν πρέπει να χαλαρώσει αύριο η Λεβάντε στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρά το προβάδισμα με 3-0 από το πρώτο παιχνίδι, δηλώνει ο τερματοφύλακας της αντιπάλου του Ολυμπιακού Κέιλορ Νάβας.

Ούτε δευτερόλεπτο δεν πρέπει να χαλαρώσει αύριο η Λεβάντε στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρά το προβάδισμα με 3-0 από το πρώτο παιχνίδι, δήλωσε ο τερματοφύλακας της αντιπάλου του Ολυμπιακού Κέιλορ Νάβας κατά την αναχώρηση της αποστολής των Ισπανών για την Αθήνα.

Ο Κοσταρικανός τόνισε ότι περιμένει πολύ απειλητικούς τους «ερυθρόλευκους» αύριο και συστήνει προσοχή στους συμπαίκτες του: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κάναμε ένα βήμα μπροστά στο πρώτο παιχνίδι αλλά δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο αύριο. Έχουμε έναν αντίπαλο που θέλει να μας κερδίσει και να μας αποκλείσει, οπότε είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να μην υποφέρουμε».

Ο Νάβας χαρακτήρισε ιστορικό το αυριανό παιχνίδι για την ομάδα του και πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος να απολαύσει την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης»: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Γνωρίζουμε καλά τη σημασία του αγώνα για τον σύλλογο, τον κόσμο και τους παίκτες. Από τότε που ξεκινήσαμε σε αυτή τη διοργάνωση κάθε παιχνίδι είναι ιστορικό. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.