Έκανε σεφτέ η Κράσνονταρ (video)

Την πρώτη της νίκη στον τρίτο όμιλο του Europa League, όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, πέτυχε η Κράσνονταρ, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Γκαμπάλα. «Έσωσε» τον βαθμό ο Περέιρα, ήττα-σοκ για τη Μαρσέιγ του Μίτσελ.

Την πρώτη της νίκη στον τρίτο όμιλο του Europa League, όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, πέτυχε η Κράσνονταρ, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Γκαμπάλα. «Έσωσε» τον βαθμό ο Περέιρα, ήττα-σοκ για τη Μαρσέιγ του Μίτσελ.

Η Ρωσική ομάδα μετά την ήττα της στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League από τη Ντόρτμουντ, κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Τα γκολ της Κράσνονταρ πέτυχαν ο Γουόντερσον (8’) και ο Σμόλοφ (84’), ενώ για την Γκαμπάλα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντόντο (51’).

Από εκεί και πέρα, για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Σέλτικ, έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρη στα γκολ του Φερναντάο (43’, 48’) που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς. Για τον ίδιο όμιλο Μόλντε και Άγιαξ μοιράστηκαν από έναν βαθμό καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Για τον έκτο όμιλο η Μαρσέιγ του Μίτσελ γνώρισε ήττα-σοκ με σκορ 1-0 από τη Σλόβαν Λίμπερετς μέσα στην έδρα της, ενώ η Μπράγκα έκανε το «δύο στα δύο» καθώς επικράτησε 1-0 της Χρόνινχεν και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου.

Τη χαρά της νίκης δεν γεύτηκε ούτε η Λίβερπουλ, η οποία αν και προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Λαλάνα, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σιόν. Για τον δεύτερο όμιλο επίσης Ρουμπίν Καζάν και Μπορντό μοιράστηκαν από έναν βαθμό καθώς έμεινε στο 0-0. 

Αντίθετα, η Νάπολι πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον τέταρτο όμιλο, καθώς πέρασε εύκολα από τη Βαρσοβία, επικρατώντας 2-0 της Λέγκια. Το «δύο στα δύο» πέτυχε και η Μίντιλαντ για τον ίδιο όμιλο, καθώς επιβλήθηκε 3-1 της Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Σέλτικ-Φενέρμπαχτσε           2-2
Μόλντε-Αγιαξ                  1-1

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ρούμπιν Καζάν-Μπορντό         0-0
Λίβερπουλ-Σιόν                1-1

3ος ΟΜΙΛΟΣ 
Κράσνονταρ-Γκαμπάλα         2-1
ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ               1-1
 
4ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ-Μίντιλαντ               1-3
Λέγκια Βαρσοβίας-Νάπολι       0-2
 
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Ντιναμό Μινσκ-Ραπίντ Βιένης   0-1
Βιγιαρεάλ-Βικτόρια Πλζεν      1-0
 
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Μαρσέιγ-Σλόβαν Λίμπερετς      0-1
Μπράγκα-Χρόνινχεν           1-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.