Τσιώλης: “Μπορούσαμε και νωρίτερα” (vid)

Όπως ήταν φυσικό ο Σάκης Τσιώλης παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του στον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως ήταν φυσικό ο Σάκης Τσιώλης παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

 «Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κέρδισε το ποδόσφαιρο. Είναι ιστορική μέρα για την ομάδα μας. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι και πολύ δυνατό. Η Ίντερ Μπακού είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, καλή αμυντική συμπεριφορά και πειθαρχία. Στο δεύτερο ημίχρονο κυκλοφορήσαμε την μπάλα πιο ψηλά, κάναμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο πληρώνεις την αδράνεια. Και έτσι έγινε με εμάς. Στην παράταση η αντίπαλός μας είχε καλύτερη ψυχολογία. Έπαιξαν καλά με κάτω τη μπάλα. Αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε δυο τρεις αντεπιθέσεις. Στα πέναλτι ήταν όλα ανοιχτά. Ο Αστέρας ήταν πιο τυχερός και τα καταφέραμε. Έκαναν τεράστια προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια.

Είναι μεγάλη χαρά για την πόλη και τους φιλάθλους μας. Τους ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Συνεχίζουμε στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό. Την αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, εγώ και οι παίκτες, στους ιδιοκτήτες της ομάδας, τον κ. Μπάκο και τον κ. Καϋμενάκη. Έκαναν πολλές θυσίες και τους αξίζουν πολλά μπράβο.  Αυτή η ομάδα που έπαιξε στα δύο ματς ήταν η ομάδα που τερμάτισε 6η πέρυσι και έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Είχαμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτές τις 35 μέρες δουλέψαμε πολύ. Για αυτό είπα μπράβο στα παιδιά που βρήκαν ρυθμό και έπαιξαν τόσο καλά. Μέσα από τα βίντεο που είδα για την Ίντερ Μπακού, εντυπωσιάστηκα. Και για αυτό το λόγο στις δύο τελευταίες μέρες καταναλώθηκε πολύς χρόνος της προπόνησης στα πέναλτι».

Ο τεχνικός της Ιντερ Μπακού, Καχάμπερ Τσχαντάντζε, από τη μεριά του τόνισε, «Είναι δύσκολο για μένα. Λυπάμαι γιατί παίξαμε ωραία αλλά χάσαμε. Αν μια ομάδα χάνει στα πέναλτι σημαίνει ότι παίζει καλά απλά δεν είναι τυχερή. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έγινε έτσι.Οταν θα γυρίσουμε πίσω θα προετοιμαστούμε για τέτοια ματς και ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.Συνεχίζουμε και στο μέλλον θέλουμε να ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.