Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Αρτέτα

Ο Ισπανός τεχνικός απαίτησε σοβαρότητα από τους παίκτες του για να "τελειώσουν τη δουλειά" με τον Ολυμπιακό.

Η Άρσεναλ έχει ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου με 2-1. Οι “κανονιέρηδες” κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πανηγυρίσουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη φάση των “16” του Europa League. Ο Μικέλ Αρτέτα σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του αδιάφορους στο ματς με τον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και έχει δώσει το σύνθημα το οποίο επανέλαβε ο ίδιος στη συνέντευξη τυπου, αλλά και ο Μοχάμεντ Ελνένι εκ μέρους των παικτών. “Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα”. 

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα σχήμα παρόμοιο με του Φαλήρου για να ολοκληρώσει το έργο του απέναντι στον Ολυμπιακό. Ερωτηματικό παραμένει για την Άρσεναλ το αν θα ξεκινήσει την αναμέτρηση ή όχι ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Όπως ανέφερε ο Αρτέρα το πειθαρχικό του παράπτωμα έχει περάσει στο παρελθόν, ωστόσο δεν είναι 100% πως θα είναι βασικός στο αυριανό ματς. 

Αυτό που προκύπτει είναι πως ο Λένο θα είναι στο τέρμα, οι Σοάρες, Λουίζ, Γκάμπριελ και Τίρνεϊ στην άμυνα, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παραταχθούν οι Παρτέι και Τσάκα. Οι Σακά, Όντεγκαρντ και Σμίθροου θα ξεκινήσουν στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Θέση διεκδικεί πάντα ο Λακαζέτ για την αιχμή της επίθεσης, καθώς ο Αρτέτα ίσως αποφορτίσει τον Ομπαμεγιάνγκ εν όψει της αναμέτρησης με τη Γουεστ Χαμ για την Premier League.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.