Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Ξαναζήστε την επική πρόκριση! (vids)

Θυμηθείτε πως ο Ολυμπιακός άφησε εκτός διοργάνωσης την Άρσεναλ στο περσινό Europa League!

Ο Ολυμπιακός συνάντησε και την περασμένη σεζόν την Άρσεναλ στη φάση των “32” του Europa League, μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον όμιλο του Champions League, πίσω από Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ και μπροστά από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετώπισαν αρχικά την Άρσεναλ στο “Γ. Καραϊσκάκης” στις 20 Φεβρουαρίου 2020, γνωρίζοντας την ήττα 0-1 με γκολ του Αλεξάντρ Λακαζέτ στο 81ο λεπτό. Σ’ εκείνο το ματς ο Ρούμπεν Σεμέδο συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό του “Emirates”.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (65’ Φορτούνης), Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μασούρας (75’ Λοβέρα), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί

Άρσεναλ: Λένο, Παπασταθόπουλο (90+2 Μάιτλαντ), Μουστάφι, Νταβίντ Λουίζ, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, Γουίλοκ (75’ Πεπέ), Γκεντουζί, Τσάκα, Μαρτινέλι (58’ Σεμπάγιος), Σακά.
 

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήδη είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο την περασμένη σεζόν για το ματς με την Τότεναμ για το Champions League, γνωρίζοντας ήττα 4-2, αν και προηγήθηκε 0-2. Αν και οι πιθανότητες ήταν εις βάρος των Πειραιωτών, ο Ολυμπιακός πήρε μια επική πρόκριση, επικρατώντας 1-2 στην παράταση στις 27 Φεβρουαρίου 2020! Είχε προηγηθεί το γκολ του Παπέ Σισέ στο 53′ με κεφαλιά το οποίο έστειλε το ματς στον επιπλέον χρόνο. Ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε ένα απίθανο γκολ με ανάποδο ψαλίδι στο 113′, αλλά οι “κανονιέρηδες” δεν υπολόγιζαν στην εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος τελείωσε την πρόκριση στο 119′ μετά απο εκπληκτική ασίστ του Γιώργου Μασούρα.

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγερίν ((84’ Γουίλοκ), Μουστάφι (103’ Παπασταθόπουλος), Νταβίντ Λουίς, Σακά, Τσάκα, Θεμπάγιος (72’ Τορέιρα), Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ, Πεπέ, Λακαζέτ (106’ Μαρτινέλι).

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας (114’ Λοβέρα), Γκιγιέρμε (117’ Αβραάμ), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (77’ Μασούρας), Βαλμπουενά (86’ Γκασπάρ), Ελ Αραμπί.

Δείτε την άφιξη των θριαμβευτών του Λονδίνου στο “Ελ. Βενιζέλος” όπως την κατέγραψαν τα κανάλια Novasports με live αναμετάδοση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.