Ολυμπιακός: Το προφίλ της Άρσεναλ (vids)

Διαβάστε ποιες είναι οι διαφορές που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα περσινά παιχνίδια με την Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των “16” του Europa League και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά μετά την περσινή τους διπλή μονομαχία στους “32” της ίδιας διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες δεν θα συναντήσουν έναν πολύ διαφορετικό σύλλογο στο δρόμο για τα προημιτελικά, με τον Μίκελ Αρτέτα να συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι των “κανονιέρηδων”. Η Άρσεναλ προσπαθεί να βρει τα πατήματα της στην Premier League, ωστόσο παραμένει σταθερά στη δεύτερη ταχύτητα του πρωταθλήματος Αγγλίας. Για την ώρα βρίσκεται στην 11η θέση με 34 βαθμούς με δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έντεκα ήττες. 

Στη φάση των “32” του Europa League απέκλεισε την Μπενφίκα, μετά την ισοπαλία στην Πορτογαλία 1-1 και τη νίκη 3-2 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, το οποίο χρησιμοποίησε ως έδρα λόγω των απαγορεύσεων που υφίστανται στις μετακινήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ παραμένει το δυνατό όπλο της ομάδας, έχοντας φτάσει φέτος τα 13 γκολ σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Νέο πρόσωπο από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι στην ομάδα το “wonderkid” της Ρεάλ Μαδρίτης Μάρτιν Όντεγκααρντ, ο οποίος ψάχνει το πρώτο του γκολ με την Άρσεναλ.

Φυσικά το ρόστερ έχει δυναμώσει με την έλευση το περασμένο καλοκαίρι του Γουίλιαν (Τσέλσι), ενώ ας μην ξεχνάμε την παρουσία σε αυτό μονάδων όπως οι Λακαζέτ, Σεμπάγιος και Πεπέ

Μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν για την Άρσεναλ, τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν μεταξύ άλλων οι Οζίλ, Μουστάφι και Κολάσινατς στο πλαίσιο της ανανέωσης που επιχειρεί ο λονδρέζικος σύλλογος. 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι την οποία συνάντησε ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Champions League, για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπως την παρακολουθήσατε από τα κανάλια Novasports τον περασμένο Δεκέμβριο.

Άρσεναλ-Σίτι 1-4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.