Ολυμπιακός: Πως ο τραυματισμός Σα επηρεάζει την ευρωπαϊκή λίστα

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ζοσέ Σα, όμως ο τραυματισμός του θα φέρει αλλαγές στη λίστα.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού και του Ζοσέ Σα, λίγες μόνο μέρες πριν τον επαναληπτικό της φάσης των “16” του Europa League με αντίπαλο τη Γουλβς. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων, θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι την αποθεραπεία του, όσο και να κρατήσει αυτή, όπως φυσικά και ολόκληρος ο “ερυθρόλευκος” οργανισμός σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. 

Από την άλλη πλευρά ο Μπόμπι Αλέν είναι ένας άψογος επαγγελματίας και το έχει αποδείξει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, τόσο με την παρουσία του στις προπονήσεις, όσο και με την έλλειψη γκρίνιας, εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής. Πρόσφατα είχε δηλώσει στην κάμερα των καναλιών Novasports, ότι θα ήθελε περισσότερα παιχνίδια. Θα έχει πιθανότατα την ευκαιρία να αγωνιστεί στο σημαντικότερο της σεζόν. Μεγάλη ευθύνη, αλλά και ευκαιρία. 

Σε ό,τι αφορά τη λίστα της UEFA, είναι προφανές πως η τρίτη αλλαγή μετά τους Καφού και Χασάν, θα είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού και φυσικά δεν θα φοβηθεί καθόλου για αυτή την απόφαση. 

Οι συμμετοχές που πήραν οι Αλέν, Τζολάκης και Καραγύρης στα πλέι οφ της Super League, δεν θα πάνε χαμένες, καθώς οι συγκεκριμένοι παίκτες πήραν πολύτιμα λεπτά αγωνιστικής δράσης που θα φανούν χρήσιμα. 

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα πάει στο ματς με τη Γουλβς με τριάδα τους Αλέν, Τζολάκη και Καραργύρη, ο οποίος είναι ούτως ή άλλως δηλωμένος στη λίστα Β της UEFA, με τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.