Ολυμπιακός – Ομόνοια 3-0: Θετική πρόβα τζενεράλε

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Ομόνοιας στο τελευταίο ματς πριν τη Γουλβς. Καμαρά, Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς οι σκόρερ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Ομόνοιας Λευκωσίας στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν την αναμέτρηση με τη Γουλβς για τη φάση των “16” του Europa League στις 6 Αυγούστου. Ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος υπολόγιζε στον αναβληθέντα τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, για να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό των παικτών του, προσπάθησε να προσομοιώσει ορισμένες συνθήκες στο φιλικό με την Ομόνοια στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε σε διάταξη 4-3-3 τους Σα, Γκασπάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκα. Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε απο κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 στο ημίχρονο με σκόρερ τους Καμαρά (43′) και Βαλμπουενά (45′). Στο πρώτο μέρος ορεξάτος ήταν και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος εχασε σημαντικές ευκαιρίες απέναντι στον Φαμπιάνο, ενώ η Ομόνοια είχε δοκάρι στο 12ο λεπτό με σουτ του Γκόμες έξω από την περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το γκολ του Ματιέ Βαλμπουενά!

Στο δεύτερο μέρος ο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές με τον Ραντζέλοβιτς να αρπάζει την ευκαιρία και να σκοράρει στο 54ο λεπτό για το 3-0. Οι ερυθρόελυκοι είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με σουτ των Καμαρά και Τοροσίδη, ωστόσο το 3-0 ήταν το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισαϊαρ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.