Το παιχνίδι – φάντασμα

Κάπου μεταξύ πανδημίας και παγκόσμιας φρενίτιδας το ποδόσφαιρο καλείται να δώσει ξανά ελπίδα.

Η επιβράδυνση του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι το μείζον ζήτημα των ημερών και η συζήτηση γύρω από το άκρως σημαντικό αυτό ζήτημα αυξάνεται ραγδαία, με την ελπίδα να μειωθούν αντιστρόφως ανάλογα τα άτομα που τελικά θα νοσήσουν. 

Τα τελευταία 24ωρα η Ελλάδα προσπαθεί να σηκώσει τα μανίκια της και να ανασκουμπωθεί μπροστά στην απειλή της πανδημίας. Προφανώς οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, ασχέτως βαρύτητας περνούν σε… δευτερότριτη μοίρα ή έτσι νομίζω πως θα έπρεπε να συμβαίνει.

Η ατμόσφαιρα στη χθεσινή συνέντευξη τύπου πριν το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς δεν ήταν εκείνη που αρμόζει σε μια διοργάνωση – γιορτή, όπως το Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς κλήθηκε να μιλήσει κυρίως για τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις του και όχι για τη μονομαχία με τον συμπατριώτη του, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου επέλεξαν να σιωπήσουν και δεν δίστασαν να δείξουν την απορία τους προς την UEFA και την επιλογή της να τελεστεί με κάθε τρόπο το συγκεκριμένο ματς. 

Αυτή τη στιγμή με το διακύβευμα να παραμένει υψηλό στο φόντο, η μονομαχία του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα κριθεί όχι μόνο σε αμιγώς αγωνιστικούς παράγοντες, καθώς η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην ψυχή με την οποία θ’ αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του. Θα είναι το κύριο μέσο με το οποίο θα καλύψουν το κενό της απουσίας του 12ου παίκτη και θα μπορέσουν να δώσουν συνέχεια στο ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού, σε μια σεζόν που εξελίσσεται με πρωτόγνωρο τρόπο.

Διαβάστε εδώ τα αγωνιστικά πλάνα του Πορτογάλου,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.