Νίκες γηπεδούχων στον τέταρτο όμιλο

Ο Ιχατάρεν έκανε όργια στην Ολλανδία και η Άιντχοφεν νίκησε 3-2 την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας. Η Λίντσερ την ίδια ώρα δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Ρόζενμποργκ.

Ο Ιχατάρεν έκανε όργια στην Ολλανδία και η Άιντχοφεν νίκησε 3-2 την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας. Η Λίντσερ την ίδια ώρα δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Ρόζενμποργκ. 

Στον αστερισμό του Ιχατάρεν 

Το ματς άρχισε με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες! Καθορίστηκε πάντως από τις εμπνεύσεις του θαυματουργού 17χρονου Ιχατάρεν.

Από μπαλιές του νεαρού ο Μάλεν έφυγε στην κόντρα για το 1-0 στο 20ο λεπτό και ο Μπέργκβαϊν έκανε την σέντρα από την οποία σημειώθηκε το αυτογκόλ του Κοάτες (25′). 

Η Σπόρτιγκ αντέδρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και με πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες (38′) μπήκε ξανά στο παιχνίδι. 

Ο Ιχατάρεν όμως έφτιαξε άλλο ένα γκολ στο 48ο λεπτό. Από κόρνερ του νεαρού χαφ ο Μπάουμγκαρτλ με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 3-1.

Η Σπόρτιγκ έκανε αλλαγές, ρίσκαρε και έδωσε ενδιαφέρον στο τελευταίο δεκάλεπτο με το όμορφο γκολ του Πέντρο Μέντες (82′) στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. 

PSV : Ζουτ – Ντάμφρις, Μπάουμγκαρτλ, Φίρχεφερ, Μποσκάλι – Ροσάριο, Χέντριξ, Ιχατάρεν (Γκακπό) – Μπρούμα (Ντοάν), Μπέργκβαϊν, Μάλεν (Σάντιλεκ)

ΣΠΟΡΤΙΓΚ Λ. : Ριμπέιρο – Ρόζιερ, Κοάτες, Νέτο, Ακούνια – Ντούμπια, Μπολάσι, Γουέντελ (Καμάτσο) – Μιγκέλ Λουίς (Μέντες), Μπρούνο Φερνάντες, Βιέτο (Καμπράλ)

Νίκη με τον αρχηγό η Λίντσερ

Πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Εξαιρετικοί οι δύο τερματοφύλακες αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Λίντσερ βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί.

Ο αρχηγός Χόλαντ από κοντά σκόραρε και έδωσε προβάδισμα στους Αυστριακούς. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νορβηγοί πίεσαν, έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα. Η Λίντσερ πήρε το πρώτο τρίποντο στην φάση των ομίλων.

ΛΙΝΤΣΕΡ : Σλάγκερ – Βόστρι, Βίζινγκερ, Φιλίποβιτς – Ρανφτλ, Χόλαντ, Μίχορλ, Ρένερ (Πότσμαν) – Γκόιγκινγκερ (Ραγκούζ), Τετέ (Φρίζερ), Κλάους

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ : Αντρέ Χάνσεν – Χέντενσταντ, Ρεγκίνιουσεν, Χόβλαντ, Μέλινγκ – Λούντεμο (Τρόντσεν), Γένσεν, Κονράντσεν (Άσεν) – Σέντερλουντ, Αντεγμπένρο, Γιόνσεν (Κεϊντέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.