Κλοπ: «Αν αποτύχουμε τότε ας αποτύχουμε με τον πιο όμορφο τρόπο» (video)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ εναντίον της Αταλάντα, για τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League.

Η Λίβερπουλ καλείται σήμερα (18/04) να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα εναντίον της Αταλάντα. Οι «ρεντς» φιλοξενούνται στο «Γκέβις Στέντιουμ» για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League.

Αποστολή που «ξυπνάει» αναμνήσεις της διάσημης ανατροπής της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπαρτσελόνα το 2019, για τα ημιτελικά του UEFA Champions League.

Τότε και πάλι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα με 3-0. Στον επαναληπτικό του «Άνφιλντ» όμως, πραγματοποιήθηκε μια από τις πιο «μυθικές» ανατροπές της ιστορίας της διοργάνωσης, καθώς η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό, νικώντας με 4-0 τους «μπλαουγκράνα».

«Θυμάμαι ότι είπα αν αποτύχουμε, τότε ας αποτύχουμε με τον πιο όμορφο τρόπο», είπε ο Γερμανός τεχνικός. «Και έτσι ακριβώς το βλέπω ξανά. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, καλύτερα να παίξουμε καλά. Αν παίξουμε καλά, έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς και μετά θα δούμε».

Από την άλλη η Αταλάντα, προσπαθεί να φτάσει σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Η μοναδική της εμφάνιση μέχρι στιγμής, ήταν στο Κύπελλο Κυπελλούχων το 1987-88, όταν μάλιστα τότε αγωνιζόταν στην Serie B.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.