Λίβερπουλ-Αταλάντα 0-3: Απίθανοι “μπεργκαμάσκι”, έκαναν παρέλαση στο Άνφιλντ! (video+ highlights)

Απίθανη εμφάνιση και τρομερή νίκη της Αταλάντα με 0-3 απέναντι στη Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ και Αταλάντα αναμετρήθηκαν στο “Άνφιλντ” για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Europa League. Κάνοντας την κορυφαία ευρωπαϊκή τους εμφάνιση εδώ και χρόνια, η ομάδα του Τζιανπάολο Γκασπερίνι διέλυσαν με 3-0 τους “ρεντς” και πήραν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των “μπεργκαμάσκι” ο Τζανλούκα Σκαμάκα, που πέτυχε δύο γκολ. Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο επίσης εξαιρετικός Πάσαλιτς. Πολύ κακή εμφάνιση από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που πλέον χρειάζεται ένα “θαύμα α λα Λίβερπουλ” για να ανατρέψει τη κατάσταση.

Το ματς

Οι Ιταλοί ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη ήταν μόλις στο 3′ όταν ο Πάσαλιτς βρέθηκε στη “καρδιά” της περιοχής κι έκανε το πλασέ, με τον Κέλεχερ να κάνει απίθανη επέμβαση με το κεφάλι για να κρατήσει το 0-0.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν κι απείλησαν στο 26′, όταν το πολύ δυνατό σουτ του Έλιοτ χτύπησε δύο φορές στο δοκάρι του Μούσο. Όμως, η Αταλάντα δεν πτοήθηκε και στο 38′ έκανε το 1-0. Μετά από πολύ ωραία ανάπτυξη της ιταλικής ομάδας, ο Ζαπακόστα έκανε το γύρισμα στη περιοχή κι ο Σκαμάκα θα πλασάρει και θα ανοίξει το σκορ. Φέρει ευθύνη και ο Κέλεχερ. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Αταλάντα έκαναν ευκαιρίες, με το 1-0 να παραμένει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ θα κυνηγήσει την ισοφάριση και στο 55′ ο Νούνιες θα χάσει τεράστια ευκαιρία, καθώς το σουτ μέσα από τη περιοχή θα πάει πάνω από τα δοκάρια. Λίγα λεπτά μετά, ο Ντε Κετελάρε θα κάνει μια υπέροχη μπαλιά στην περιοχή. Εκεί βρίσκεται ο Σκαμάκα, για να κάνει άψογο τελείωμα για το 2-0 των “μπεργκαμάσκι”.

Ο θρίαμβος της Αταλάντα ολοκληρώθηκε στο 83′ όταν ο Πάσαλιτς βγήκε τετ α τετ με τον Κέλεχερ κι έκανε το 3-0 σε μια ανεπανάληπτη βραδιά για τυος Ιταλούς.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Κέλεχερ, Γκόμεζ, Κονατέ, Βαν Ντάικ, Τσιμίκας, Τζόουνς, Έντο, ΜακΆλιστερ, Έλιοτ, Νούνιες, Γκάκπο

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Μούσο, Ντε Ρουν, Τζιμσίτι, Χίεν, Ζαπακόστα, Πάσαλιτς, Έμερσον, Ρουγγέρι, Κουπμάινερς, Ντε Κετελάρε, Σκαμάκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.