Γκατούζο: “Η ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ – Υποφέραμε στο τέλος”!

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο, μετά τη νίκη της ομάδας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο, μετά τη νίκη της ομάδας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της Μαρσέιγ:

Για τη νίκη της Μαρσέιγ και πως έζησε το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Η απάντηση είναι πολύ απλή: η ομάδα της ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ. Το θυμάμαι και από τη Μασσαλία. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Υποφέραμε στο τέλος. Περίμενα ένα τέτοιο ματς. Ακόμη και από τους αναπληρωματικούς της η ΑΕΚ πήρε δύναμη. Εμείς κάναμε κάποια λάθη στο κάθετο παιχνίδι. Εκεί πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον Σαρ:

«Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου με μεγάλη ποιότητα. Μεγάλο παιχνίδι όμως έκανε όλη ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι παίξαμε ως ομάδα. Μετά το γκολ δείξαμε τη φανέλα του αρχηγού».

Για όσα κρατάει από το παιχνίδι:

«Κρατάω ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και δουλέψαμε πολύ καλά. Μετά από 25λεπτά νιώσαμε πίεση. Πρέπει να βελτιωθούμε όταν έχουμε τη μπάλα στο δεύτερο μισό του αντιπάλου. Μου αρέσει να παίζουμε κάθετα. Ειμαι ευτυχής γιατί κρατήσαμε το μηδέν πίσω και η ομάδα άντεξε στην πίεση που δέχθηκε».

Για τον Βιτίνια:

«Ειμαι πολύ ευτυχισμένος. Περήφανος για το παιχνίδι του. Πολύ συχνά μου ασκείται αυτή την πολεμική με το πώς ασχολούμαι με τον παίκτη. Όμως δεν ασχολούμαι μονο μαζί του, αλλά με ολη την ομάδα. Όταν πήγα στην ομάδα μίλησα μαζί του και του είπα ότι πρέπει να βελτιώσει ένα πράγμα: το χαμόγελο. Όταν υπάρχουν παίκτες 30 εκατ. ευρώ, σου λένε ο ένας έβαλε 5 γκολ, ο άλλος γιατί δεν έβαλε. Εγώ θέλω οι παίκτες μου να είναι ευχαριστημένοι. Είμαι χαρούμενος για τον Βιτίνια».

Για το αν η ομάδα του αποκτά δυναμική μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ:

«Υπάρχει πίεση στη Μασσαλία. Είναι εύκολο να παίζεις; Όχι. Είναι δύσκολο να αλλάξει τη νοοτροπία. Απόψε μετά τον αγώνα οι παίκτες πήγαν να χαιρετήσουν τους οπαδούς. Όμως πάντα θα υπάρχει πίεση σε αυτή την ομάδα. Οι οπαδοί μας είναι μια προστιθέμενη αξία για εμάς. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τους οπαδούς μας, ειδικά όταν είναι όποιο γήπεδο παίζουμε κάθε φορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας