Πασχαλάκης: «Χτίζουμε νοοτροπία μαχητή, στόχος να μπει η ομάδα στους ομίλους» (video)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το νέο ξεκίνημα και υποστήριξε ότι η φετινή εκδοχή των «ερυθρολεύκων» θα είναι πολύ βελτιωμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη:

«Προσωπικά δεν με απασχολεί η ατομική εμφάνιση αλλά η ομαδική. Είναι η 7η εβδομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα για να κερδίζει. Νομίζω ότι ο στόχος μας είναι να αλλάξει τελείως η ομάδα, καμία σχέση με πέρσι. Δεν γίνεται η ομάδα να τερματίζει στην 3η θέση, ήταν μια αποτυχημένη σεζόν, αλλά έχουν αλλάξει πολλά. Θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι τη νέα χρονιά και τα παιδιά που ήταν και πέρσι, που θα είναι πιο έμπειρα από την περσινή δύσκολη σεζόν, θέλουμε να είναι βελτιωμένα φέτος.

Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί. Αύριο είναι το πρώτο βήμα, είναι η αφετηρία για να αρχίσουμε θετικά την χρονιά. Σίγουρα είναι στόχος να μπει η ομάδα στους ομίλους, όπως στόχος είναι να κερδίζεται κάθε ματς. Με πειθαρχία και σταθερότητα, όπως κάνουμε στις προπονήσεις, ο δρόμος θα είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι μία τεράστια ώθηση για κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται εδώ. Χτίζουμε ένα σύνολο που θέλει να μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η νοοτροπία είναι αυτή που χτίζεται από την αρχή της χρονιάς.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.