«Καθάρισε» ο Μπα (video)

Με δύο γκολ του Ντεμπά Μπα η Μπεσίκτας νίκησε 2-1 την Παρτιζάν στην Κωνσταντινούπολη και «αγκάλιασε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Με δύο γκολ του Ντεμπά Μπα η Μπεσίκτας νίκησε 2-1 την Παρτιζάν στην Κωνσταντινούπολη και «αγκάλιασε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Τούρκοι παρέμειναν στην κορυφή του γκρουπ με 8 βαθμούς, όσους έχει και η Τότεναμ, την οποία εξακολουθούν να έχουν «συγκάτοικο».


Ο Μπα σκόραρε στο 57′ με πέναλτι και στο 61′, ενώ για τους Σέρβους μείωσε ο Μάρκοβιτς στο 77′. Η Παρτιζάν με έναν μόλις βαθμό δεν έχει πια ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.


Η Μπεσίκτας από την άλλη, για να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους «32» θέλει ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη ή μία νίκη στα δύο τελευταία ματς ή ακόμη και με συνδυασμό αποτελεσμάτων χωρίς να πάρει βαθμό στα δύο επόμενα παιχνίδια.


Μπεσίκτας (Μπίλιτς): Γκιόνεν, Σίβοκ, Ραμόν, Κοϊμπάσι, Φράνκο, Χάτσινσον, Κάβλακ, Σαχάν (58′ Πεκτεμέκ), Τόρε (90′ Ουισάλ), Οζιακούπ (70′ Σόσα), Μπα


Παρτιζάν (Νίκολιτς): Λούκατς, Βόλκοφ, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Στεβάνοβιτς, Ντρίντσιτς, Γκρμπιτς (67′ Ζίφκοβιτς), Μάρκοβιτς, Νίνκοβιτς, Πάντιτς (65′ Ίλιτς), Σκούλετιτς (67′ Λάζοβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.