Μίτσελ: “Δεν χρειάζεται να πω πολλά στους παίκτες μου για το ντέρμπι”

Για την ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Ναντ στο φινάλε των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μίλησε ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Μίτσελ μετά το ματς του "Γ. Καραϊσκάκης".

Για την ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Ναντ στο φινάλε των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μίλησε ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, Μίτσελ μετά το ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για όσα μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι:

“Όταν χάνεις δεν μπορείς να βγάλεις πολλά θετικά συμπεράσματα. Στο πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες, κατοχή μπάλας, όμως στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη μπάλα και σταδιακά και το παιχνίδι. Ορισμένοι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, έδειξαν ότι είναι σε καλό επίπεδο. Αν παίξουν όπως έπαιξαν σήμερα, είναι ένας τρόπος για να τραβήξουν την προσοχή του προπονητή”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

“Η προετοιμασία αρχίζει αύριο για το ντέρμπι, αλλά δεν χρειάζεται να πω πολλά στους παίκτες. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία, τη βαθμολογία και πόσο σημαντικό είναι το ματς. Θα είναι μεγάλο πρόβλημα αν σε κάποιο παίκτη χρειαστεί να εξηγήσουμε τι σημαίνει το ντέρμπι.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

“Πραγματικά οι φίλαθλοι μας το έδειξαν και στο ματς με τη Ναντ, μας στηρίζουν και είναι κοντά μας στις καλές και στις κακές στιγμές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.