Ομόνοια-Μαν. Γιουνάιτεντ 2-3: Την γλύτωσαν οι αλλαγές! (hls)

Δύο αλλαγές του Τεν Χαγκ, οι Ράσφορντ, Μαρσιάλ, οδήγησαν τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ στη δύσκολη νίκη 3-2 επί της Ομόνοιας στο «ΓΣΠ».

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σοσιεδάδ έφτασε στην 3η σερί νίκη της, με «θύμα» τη Σέριφ και οδηγεί την κούρσα στον όμιλο.
Ομόνοια -Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3
Στην πρώτη τους πραγματική επίθεση, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δυο πρώην παίκτες που στο παρελθόν αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα να συνεργάζονται. Ο Μπρούνο (Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Άρης) και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, να μην πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε, προφανώς λόγω των όσων συμβαίνουν στο Ιράν, με την “επανασταση” των γυναικών και της βίαιες συγκρούσεις. Οι παίκτες του Νιλ Λένον αμύνθηκαν με πειθαρχία και στις περιπτώσεις που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερνε να «σπάσει» την πίσω γραμμή της, ο Φαμπιάνο έδειξε την κλάση του, με μερικές καλές αποκρούσεις. Η Ομόνοια περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία της και τη βρήκε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Σέριφ-Σοσιεδάδ 0-2
Στο ουδέτερο Στάδιο «Ζίμπρου» στο Κισινάου (περίπου 70χλμ. μακριά από τη φυσική έδρα της Σερίφ) η Σοσιεδάδ συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στη διοργάνωση.
Με το απόλυτο έπειτα από τρεις αγώνες, σκέφτεται ήδη την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 53ο λεπτό με τον Νταβίντ Σίλβα και στο 62΄μετά την ασίστ του Μπράις Μέντες, ο αρχηγός Αρίτζ Ελουστόνδο, έγραψε το 2-0. Για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ, πετυχαίνει τρεις σερί νίκες στη διοργάνωση (προηγούμενη φορά Οκτώβριος/Νοέμβριος 2017).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Σερίφ – Σοσιεδάδ 0-2 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Σερίφ – Σοσιεδάδ 0-2 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8xMC8wNi8xOS8xMV8xMF82MzNmMjg0ZTYzYTBiLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M29S”,”uploadDate”:”2022-10-06T19:10:09.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cnf2rin3qkyx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.