Ολυμπιακός: Χωρίς περιθώρια λάθους στην Μπρατισλάβα

Ο Ολυμπιακός καλείται να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει την πρόκριση στα play off του Europa League  επί της Σλόβαν, μέσα στην Μπρατισλάβα (21:30).

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μετά το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ζητήσει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ως ένα τελικό για την ομάδα του. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλο και Βρσάλικο.

Όλα δείχνουν πως οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με τον Βατσλίκ στην εστία και τους Σισέ και Μπα στο κέντρο της άμυνας. Οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Εμβιλά και Κούντε να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Ζινγκερνάγκελ, Μασούρας και Ραντζέλοβιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Σλοβάκων, θα αντιμετωπίσει στα play off τον Απόλλωνα Λεμεσού. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού ΖρίνσκιΤομπόλ (1-0), για τα play off του Europa Conference League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.