Προπονητής Σλόβαν: “Αναλύσαμε τον Ολυμπιακό και την… Χάντερσφιλντ”!

Αρκετά διαβασμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αρκετά διαβασμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. O προπονητής των Σλοβάκων αναφέρθηκε στους “ερυθρόλευκους”, ενώ αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει και παιχνίδια της Χάντερσφιλντ, προκειμένου να αντιληφθεί την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του νέου τεχνικού των Πειραιωτών.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Σλόβαν:

«Θα μας λείψει ο Σάπονιτς λόγω καρτών. Θα μας λείψει και ο Βάις και ο Χόλμαν λόγω τραυματισμών. Ευελπιστούμε να έχουμε τους κατάλληλους παίκτες να τους αντικαταστήσουμε. Με τον Ολυμπιακό είχαμε παίξει πέρυσι. Να δούμε τι θα καταφέρουμε. Όμως υπάρχει ένας νέος προπονητής της σχολής του Μπιέλσα και με εμπειρία από την Αγγλία και μπορεί να έχει άλλο σύστημα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Θα τα δούμε όλα στο χορτάρι.

Είδαμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα. Όμως αναλύσαμε και ματς της Χάντερσφιλντ με 3-4-3 ή 3-5-2. Η Χάντερσφιλντ είχε ηττηθεί στα play offs από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μία πολύ σημαντική ομάδα που επίσης είναι ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλοι ονειρεύονται το Champions League. Όπως ο Ολυμπιακός το ήθελε που είχε κάνει σημαντικές μεταγραφές. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες στην Ευρώπη με έναν εξαιρετικό άνθρωπο υπεύθυνο στην ομάδα και τον εξαιρετικό Καρεμπέ, που είναι φίλος μου. Ξέρω καλά την ομάδα όπου έχει παίξει ο γιος μου.

Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στο γήπεδό του, έχει παίξει δυνατά φιλικά και πέρυσι είχαμε δεχθεί αρκετά γκολ. Είχαμε δεχθεί τρία γκολ από στατικές φάσεις. Θα προσπαθήσουμε να αιφνιδιάσουμε τον Ολυμπιακό. Άκουσα πως ίσως ο Ουμτιτί έρθει στον Ολυμπιακό. Άκουσα τη φημολογία αυτή. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα παίξει με όσους έχει αυτή τη στιγμή.

Ξέρουμε για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Ελπίζω να παίξουμε καλά. Πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλά. Εάν παίξουμε εμείς αρκετά καλά τότε οι οπαδοί του Ολυμπιακού ίσως να μην ακούγονται τόσο».

Για λογαριασμό των παικτών της Σλόβαν μίλησε ο Αντρέ Γκριν:

«Υπάρχει διαφορά με τον Ολυμπιακό φέτος με δεδομένο πως έχει άλλον προπονητή αλλά θα δούμε. Είχαμε πολύ καλή προετοιμασία. Δεν είχαμε πολλές αλλαγές. Είχαμε και χρόνο να δέσουμε ως ομάδα. Έχουμε παίξει κάποια ματς. Είμαστε πιο έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.