Europa League: Προβάδισμα η Μπράγκα, ανοιχτοί λογαριασμοί για “Μπάρτσα” και Γουέστ Χαμ (hls)

Στις ρεβάνς θα κριθούν τα τέσσερα "εισιτήρια" της ημιτελικής φάσης του Europa League, ενώ μονάχα η Μπράγκα κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Στις ρεβάνς θα κριθούν τα τέσσερα “εισιτήρια” της ημιτελικής φάσης του Europa League, ενώ μονάχα η Μπράγκα κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Ισόπαλα τα ματς της Άιντραχτ με την Μπαρτσελόνα και της Γουέστ Χαμ με τη Λιόν.

Άιντραχτ – Μπαρτσελόνα 1-1

Στη Βαρκελώνη θα κριθεί η πρόκριση για την ημιτελική φάση του Europa League, καθώς Άιντραχτ και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Φρανκφούρτη. Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ με τον Κνάουφ στο 48′, οι Καταλανοί ισοφάρισαν με τον Τόρες στο 66′, ενώ η Άιντραχτ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 78′ εξαιτίας της αποβολής του Τούτα.

Άιντραχτ: Τραπ, Εντικά, Χιντερέγκερ, Τούτα, Κόστιτς, Σο, Γιάκιτς (89′ Ρόντε), Κνάουφ, Καμαντά (80′ Τουρέ), Λίντστρομ (73′ Χάουγκε), Μπόρε (89′ Άχε)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Πικέ (23′ Λανγκλέ), Γκαρθία, Άλμπα, Πέδρι, Μπουσκέτς, Γκάβι (62′ Ντε Γιόνγκ), Τραορέ (62′ Ντεμπελέ), Ομπαμεγιάνγκ, Τόρες (Φ. Ντε Γιόνγκ).

Γουέστ Χαμ – Λιόν 1-1

Αν και η Γουέστ Χαμ αγωνίστηκε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο εξαιτίας της αποβολής του Κρέσγουελ στο 45′, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λιόν στο Λονδίνο και θα παίξει για την πρόκριση στη Γαλλία.

Οι Άγγλοι προηγήθηκαν στο 52ο λεπτό με το τέρμα του Μπόουεν, ενώ οι Γάλλοι ισοφάρισαν με τον Εντομπελέ στο 66ο λεπτό.

Γουέστ Χαμ: Αρεόλα, Κρέσγουελ, Ζουμά, Ντόσον, Φρέντερικς, Φόρναλς, Ράις, Σούτσεκ, Μπενραμά (46′ Τζόνσον), Μπόουεν, Αντόνιο

Λιόν: Λόπες, Ζουστό, Μπόατενγκ (64′ Εκάμπι), Λουκέμπα, Έμερσον, Μέντες (90′ Ντεναγιέρ), Εντομπελέ, Αουάρ, Πακέτα, Φεβρ (64′ Τέτε), Ντεμπελέ

Μπράγκα – Ρέιντζερς 1-0

Προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League απέκτησε η Μπράγκα μετά την εντός έδρας νίκη της επί των Ρέιντζερς με 1-0. Ο Ρουίζ στο 40ο λεπτό σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Μπράγκα: Ματέους, Κάρμο, Τορμένα, Φαμπιάνο, Κόουτο, Ρ. Χόρτα, Μεντέιρος (75′ Φαλ), Αλ Μουσράτι (82′ Κάστρο), Γκόμες, Ρουίζ (75′ Ολιβέιρα, 88′ Κόουτο), Α. Χόρτα (82′ Μινέιρο)

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Μπάλογκαν (62′ Μπάρισιτς), Μπάσι, Λάντστραμ, Καμαρά, Τζάκ (63′ Αρίμπο), Σακαλά (62′ Ρουφ), Άρφιλντ, Κεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.