Group G: Βραδιά των γηπεδούχων

Όλα είχαν κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική, οπότε βαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε. Οι τέσσερις ομάδες του ομίλου, είδαν τα ματς λίγο ως αγγαρεία και μία ευκαιρία για χρησιμοποίηση παικτών με μικρότερη συμμετοχή.

Πάντως στη Γλασκώβη έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με τέσσερα γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ενώ στην Ουγγαρία, η Φερεντσβάρος υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στη διοργάνωση, τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σέλτικ-Μπέτις 3-2
Στο «Celtic Park» η Μπέτις δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με εννιά αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα. Η Σέλτικ την αιφνιδίασε και προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Ουαλού Γουέλς, στη μοναδική τελική της προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Η Μπέτις ήταν καλύτερη επιθετικά, αλλά ο Μπάιν κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του με αποκρούσεις, σε προσπάθειες του Τέλιο και του Χοακίν. Υποψιαζόσουν λοιπόν ότι θα χρειαστούν περισσότερα από το ένα γκολ για να εξασφαλίσουν οι Σκωτσέζοι τους τρεις βαθμούς.

Στο τελευταίο 20λεπτο το ματς πήρε «φωτιά». Άτυχος στο 69΄ ο Μπάιν, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και την πλάτη του για να καταλήξει στα δίχτυα. Δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ο Χέντερσον έγραψε το 2-1 στο 72ο λεπτό, για να ισοφαρίσει εκ νέου η Μπέτις στο 74΄ με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας. Τρία γκολ μέσα σε έναν δεκάλεπτο και η παράσταση είχε συνέχεια. Στο 78΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τέρνμπουλ έγραψε το 3-2. Η Σέλτικ θα συνεχίσει στο Europa Conference League, η Μπάγερ συνεχίζει την πορεία της στους «16» του Europa League.

Φερεντσβάρος-Λεβερκούζεν 1-0
Η 1η του ομίλου Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετώπιζε στο «Ferencváros Stadion» την ουραγό και χωρίς βαθμό στη διοργάνωση, Φερεντσβάρος. Μόλις για 2η φορά εφέτος, βρέθηκε στο βασικό σχήμα ο Παναγιώτης Ρέτσος, παίζοντας σε θέση δεξιού μπακ. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, η αναμέτρηση είχε συνολικά 21 τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες και ενώ όδευε προς το 0-0, στο 82ο λεπτό ο Αλίσα Μπιλάλ Λαίντουνι έδωσε τη νίκη γοήτρου στην ουγγρική ομάδα και έσπασε το αήττητο σερί έξι αγώνων της Μπάγερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.