Ολυμπιακός: Έτσι του πήρε τον αέρα η Άιντραχτ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δύο φορές από τους Γερμανούς. Τα λάθη των Πειραιωτών και πως θα "χτίσουν" πάνω στην ήττα.

Η ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν “κρύα” για τον Ολυμπιακό, καθώς η βραδιά στο Φάληρο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Το γεγονός πως το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήρθε από προσπάθεια του ανεβασμένου Χένρι Ονιεκούρου, ήταν ένα δείγμα του “καλού φεγγαριού” που αχνοφαινόταν πάνω από το Φάληρο. Ακόμα και το γεγονός πως σκόραρε ο Ελ Αραμπί και καπάρωσε το ευρωπαϊκό ρεκόρ, σαν ο κορυφαίος ευρω-σκόρερ του Ολυμπιακού, θα μπορούσε να απογειώσει την ψυχολογία των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

Ωστόσο η Άιντραχτ επένδυσε πάνω στα στιγμιαία λάθη του Ολυμπιακού, όπως έκανε και στο παιχνίδι της Γερμανίας. Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχάσουμε και την εξαιρετική βραδιά στην οποία βρέθηκε ο τερματοφύλακας της, Κέβιν Τραπ, σταματώντας τους Μασούρα και Καμαρά σε ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες. Οι Πειραιώτες είχαν σημαντικά κενά στη μεσαία γραμμή, παρουσιάζοντας αρρυθμίες στον τρόπο με τον οποίο μοιράζονται οι αρμοδιότητες στον νευραλγικό αυτόν χώρο του γηπέδου. Ο Μαντί Καμαρά ήταν δραστήριος, όχι όμως και ουσιαστικός και ο κακός βαθμός που πήρε έχει σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού. Παράλληλα ο Ουσεϊνού Μπα δέχτηκε ακόμα ένα πνευματικό πλήγμα, καθώς ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στη φάση του νικητήριου γκολ της Άιντραχτ. Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να το ξεπεράσει.

Από την άλλη πλευρά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο για να χαμογελά για την εικόνα του Χένρι Ονιεκούρου, καθώς ο Νιγηριανός έδειξε πως μπορεί να συνεισφέρει αρκετά και μάλιστα “σήκωσε τα μανίκια” σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων. Ταυτόχρονα η σταθερότητα του Κένι Λαλά στο δεξί άκρο της άμυνας, είναι ακόμα ένα στοιχείο που θα σταδιακά θα δράσει ευεργετικά στη λειτουργία του συνόλου. Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν σοβαρή και συμπαγής και η ήττα ήρθε από ατομικά λάθη της στιγμής. Οι Πειραιώτες έδειξαν πως κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση και η ανάλυση των αιτιών της ήττας-σοκ από την Άιντραχτ, θα βοηθήσουν την ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στον τελικό με τη Φενερμπαχτσέ στις 25 Νοεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.