Ολυμπιακός: Δικαίωμα στο όνειρο και στην κακή βραδιά!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τις συνεχόμενες νίκες. Ποια η διαχείριση εν όψει ΠΑΟΚ.

Η ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν στοίχισε ουσιαστικά στον Ολυμπιακό, καθώς σε συνάρτηση με την ισοπαλία της Φενερμπαχτσέ με την Αντβέρπ στην Κωνσταντινούπολη, οι Πειραιώτες βρίσκονται για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης μέσω της δεύτερης, ακόμα και της πρώτης θέσης του ομίλου. 
Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα έχει προβληματίσει μεγάλη μερίδα των φίλων της ομάδας, με βάση τη… σφυγμομέτρηση στα social media. Από την πιο ψύχραιμη ως την πιο παράλογη προσέγγιση, ο παρονομαστής είναι ένας, ο προβληματισμός για το ντέρμπι κορυφής που έρχεται με τον ΠΑΟΚ (24/10, 22.00, NS Prime). 

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού επί γερμανικού εδάφους φρόντισε να αποφορτίσει την ομάδα του. Ακόμα και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα ήταν χρήσιμο, πόσω μάλλον τώρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα μετρήσει τις δυνάμεις των παικτών που αγωνίστηκαν κόντρα στην Άιντραχτ και σκοπεύει να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές προσώπων, έχοντας ως προίκα τα θετικά δείγματα Ροντρίγκες και Λόπες, αλλά και το γενναίο διάστημα ξεκούρασης που είχαν άλλοι όπως ο Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα τόσο στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, όσο και στην κακή βραδιά και ήττα. Τα συμπεράσματα καλό θα ήταν να εξαχθούν μετά το φινάλε των αγωνιστικών μεσόκυκλων, όπως αυτοί έχουν οριστεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.