Ολυμπιακός: H “ρέντα” του Ελ Αραμπί και η ετοιμότητα του Σωκράτη

Τα παραπάνω στοιχεία θα βρεθούν στις αποσκευές του Πέδρο Μαρτίνς από Γερμανία για Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός έχασε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-1 στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ, γιατί δεν ήταν αποτελεσματικός και εν μέρει τυχερός, όσο με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, την οποία συνέτριψε 3-0. Οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκαν την αναμενόμενη πίεση από τους Γερμανούς και το 1-1 με το οποίο όδευαν για τα αποδυτήρια ήταν απόλυτα δίκαιο και λογικό σκορ με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός ούτε σφυροκοπήθηκε, ούτε αισθάνθηκε δέος από την εικόνα της Άιντραχτ. Τα προβλήματα στις τοποθετήσεις, τη συγκέντρωση και την ενέργεια του Λαλά, του Ρέαμπτσιουκ, του Σισέ και του Βατσλίκ ήταν εμφανή και πρόσφεραν προϋποθέσεις για ευκαιρίες στην Άιντραχτ. Το 2-1 της Άιντραχτ ήταν καταδικαστικό για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα του Μαρτίνς έδειχνε άβολη στο να χτίσει πάνω στα καλά της στοιχεία και παγιδευμένη από τα αρνητικά.

Οι κινήσεις του Πορτογάλου ήταν σπασμωδικές και οι παίκτες που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο λίγα μπόρεσαν να προσφέρουν, καθώς μπήκαν σε μια αγωνιστική τρικυμία από την οποία έλειπε η αυτοπεποίθηση. Στα θετικά που μένουν πίσω είναι η επαφή του Ελ Αραμπί με τα δίκτυα και η αγωνιστική εικόνα του Σωκράτη σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο. Οι συσχετισμοί για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (24/10, 20.30, NS Prime) δεν θ’ αλλάξουν τόσο εύκολα. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Άλλο επίπεδο, άλλα ζητούμενα, άλλη προσέγγιση, άλλο ποδόσφαιρο. Οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Ολυμπιακός εμφανίσει διαφορετικό πρόσωπο στο ντέρμπι κορυφής την Κυριακή. Η σεζόν των συνεχόμενων παιχνιδιών είναι λογικό να κάνει κύκλους και προφανώς στη Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός δεν έχασε κάτι ουσιώδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.