Φενέρμπαχτσε: Ψάχνουν δικαιολογίες οι Τούρκοι

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε την ήττα 3-0 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας και οι ιθύνοντες της ομάδας ψάχνουν δικαιολογίες.

Αυτή ήταν η έκτη πιο βαριά ήττα της τουρκικής ομάδας σε εντός έδρας αναμέτρηση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε δεχτεί το 1994 και το 2009 πέντε γκολ από τις Καέν και Άρσεναλ.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Ερόλ Μπιλετσίκ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης, πως αν η Φενέρμπαχτσε είχε σκοράρει στη φάση του δοκαριού, τότε θα μιλούσαν για ένα διαφορετικό ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Μπιλετσίκ δήλωσε: “Αν είχαμε σκοράρει στη φάση με το δοκάρι, θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά τώρα. Δυστυχώς, το ματς ξέφυγε για μας μετά από αυτό. Ο Ολυμπιακός μάς πίεσε πολύ. Ήταν μια πολύ ατυχής βραδιά. Λυπούμαστε πολύ. Ακόμη είμαστε όμως στην αρχή και έχουμε να δώσουμε πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Europa League”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ως μεγάλη ομάδα ξέρουμε να αντιδρούμε, είναι στα γονίδιά μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αφήσουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που δε σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, παρά την αρνητική εξέλιξη. Είμαστε βέβαιοι πως θα τους ανταποδώσουμε με τα αποτελέσματά μας τις επόμενες εβδομάδες. Οι καλές μέρες είναι κοντά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.