Group E: Παρέμεινε στην κορυφή η Γαλατασαράι

Η Λάτσιο φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο της μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πέτυχε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση επί της Λοκομοτίβ στη Ρώμη και η Γαλατασαράι απέδρασε με «λευκή» ισοπαλία από την έδρα της Μαρσέιγ. Φαίνεται ότι ο όμιλος θα εξελιχτεί σε «μάχη» για τρεις, καθώς η ρωσική ομάδα δεν φαίνεται ικανή να διεκδικήσει την πρόκριση.

Λάτσιο-Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0
Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι με..φόρα από τη νίκη της επί της Ρόμα στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την αήττητη εφέτος Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα γκολ του Μπάσιτς στο 13ο λεπτό- το πρώτο του Κροάτη μετά τη μετακόμιση του από τη Μπορντό – και του Ισπανού αμυντικού Πάτρικ στο 38΄. Η ομάδα του Σάρι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και το μόνο «μελανό» σημείο, ήταν ο τραυματισμός του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Κοσοβάρο Μουρίκι, λίγο μετά το δεύτερο γκολ.

Μαρσέiγ-Γαλατασαράι 0-0
Στο Σταδιο «Vellodrom» το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά «σφιχτό». Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στην κατοχή μπάλας, αλλά είχαν μόνο μία τελική στην εστία, τον ¨κεραυνό¨ του κορυφαίου παίκτη της Μαρσέιγ σε αυτό το διάστημα, του Ουντέρ και την εντυπωσιακή απόκρουση του Φερνάντο Μουσλέρα. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά όχι καθαρή ευκαιρία. Στο 40ο λεπτό το ματς διακόπηκε για περίπου ένα οκτάλεπτο, μετά την ανταλλαγή φωτοβολίδων, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Ο αγώνας παρέμεινε ισορροπημένος στο 2ο ημίχρονο, με τη φιναλίστ της διοργάνωσης το 2018 Μαρσέιγ, να κερδίζει πέναλτι στο 75′, αλλά με τη βοήθεια του VAR είχαμε ανάκληση της ποινής.

Τα αποτελέσματα:
Μαρσέιγ – Γαλατασαράι 0-0
Λάτσιο – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0
(13′ Mπάτσιτς, 38′ Πάτρικ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.