Μαρτίνς: “Σπουδαία βραδιά και για τις δύο ομάδες”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αντβέρπ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Αντβέρπ με 2-1 στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Λίγο μετά το φινάλε του ματς είπε:

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: “Πραγματικά ήταν μία όμορφη βραδιά. Αξίζαμε να κερδίσουμε γιατί έχουμε δουλέψει πολύ. Σε αυτό το παιχνίδι ίσως δεν άξιζε κανείς την ήττα γιατί και οι δύο ομάδες πίεσαν πολύ. Ήταν μία ωραία βραδιά απέναντι σε μία καλή ομάδα με παίκτες που έχουν προσανατολισμό στο γήπεδο και που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα”.

Για τον Ρέαμπτσιουκ: “Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για εμάς. Ήταν γενικώς μία καλή βραδιά για όλη την ομάδα. Έπαιξαν όλοι με θέληση και αφοσίωση και ο Ολυμπιακός ανταμείφθηκε γι’ αυτή την προσπάθεια”.

Για το τι συνέβη με την αλλαγή λίγο πριν το 1-1: “Η αλλαγή προετοιμάστηκε για να γίνει, αλλά ο Μαντί ζήτησε να μείνει. Ο Γιαν αποπροσανατολίστηκε και γι’ αυτό νομίζω ότι δεχτήκαμε το γκολ γιατί χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Γρήγορα, όμως, επανήλθαμε και πήραμε τη νίκη”.

Για το αν του είχε λείψει η ατμόσφαιρα: “Πάντα λέμε ιτι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης. Η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία τους γιατί πάντα μας βοηθούν και μας οδηγούν στη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.