Βήμα πρόκρισης… (video)

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Σάμροκ Ρόβερς και έβαλε πλώρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Σάμροκ Ρόβερς και έβαλε πλώρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λάζλο Μπόλονι θέλησε να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρίσκο στο παιχνίδι με την Σάμροκ και για το λόγο αυτό αποφάσισε να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το γνωστό 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Χαλκιάς, ακραίοι μπακ οι Λίνο, Έτο, στόπερ οι Μαλεζάς, Τσιρίλο, αμυντικά χαφ οι Αρίας, Λαζάρ, επιτελικός ο Ίβιτς, αριστερά του ο Βιεϊρίνια, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης.

Ο δικέφαλος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης κατάλαβε ότι αυτός θα ήταν που θα έπαιζε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και θα ήταν ο κυριάρχος του αγώνα. Ολες οι προσωπικές μονομαχίες ήταν υπέρ των παικτών του, ενώ εμφανέστατη ήταν και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Οι ευκαιρίες ήταν αρκετές, όμως το γεγονός ότι η Σάμροκ δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, έκανε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να επιζητούν το κάτι παραπάνω και να μην απλοποιούν τα πράγματα.

Ειδικά μετά το καταπληκτικό γκολ του Λαζάρ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ κι ενώ θα μπορούσαν οι παίκτες του να καθαρίσουν το παιχνίδι, επέλεξαν να κάνουν περίτεχνες ενέργειες και να μην έχουν ουσία στις προσπάθειές τους. Ομως η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια, που κανείς δεν στοιχημάτιζε ότι κάτι θα μπορούσε να χαλάσει τη βραδιά. Ακόμα και όταν οι Ιρλανδοί ισοφάρισαν το σκορ, κανένας φόβος δεν υπήρχε για την τελική έκβαση του αγώνα.

Και πράγματι το γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια, αποκατέστησε τις ισορροπίες στην αναμέτρηση και μέχρι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή, ο Χαλκιάς ήταν απλός θεατής του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει έτσι τους τρεις βαθμούς, που τον διατηρούν σε θέση ισχύος αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με νίκη στην Ιρλανδία και προσοχή στο ματς με την Ρούμπιν καζάν, ο στόχος θα έχει επιτευχθεί, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Διοργάνωση: Γιουρόπα Λιγκ
Αγωνιστική:
Γήπεδο: “Τούμπα”
Διαιτητής: Τόνι Μίκαελ Ασουμά (Φινλανδία)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο, Βιερίνια, Ιβιτς, Λαζάρ, Αθανασιάδης, Έτο, Αρίας

Στον πάγκο: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπάζογλου, Σναούτσνερ, Κίτσιου

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ: (Μάικλ Ο’ Νιλ): Tόμσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Μάρει, Ράις, Ο’ Ντόνελ, Σέπαρντ, Ομάν, Τέρνερ, Ντένεκι, Πάτερσον

Στον πάγκο: Μπρας, Σαιβς, ΜακΚέιμπ, Κιλνταφ, Φιν, ΜακΧόρμακ, Ρίκετς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.