Μπερντίεφ: «Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Κούρμπαν Μπερντίεφ για τον ΠΑΟΚ.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Κούρμπαν Μπερντίεφ για τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της Ρούμπιν Καζάν τόνισε πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη.

Αρχικά, ο Μπερντίεφ δήλωσε: Ο προπονητής της Ρούμπιν Καζάν, Μπερντίεφ, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε κολακευτικά για τον ΠΑΟΚ. Ερωτηθείς για τους διαθέσιμους παίκτες του, αποκάλυψε πως ο Μάρτινς και ο Εντουάρντο δεν θα αγωνιστούν.
Ο Κούρμπαν Μπερντίεφ, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στα μειονεκτήματα που έχει η ομάδα του.

«Έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό όπλο του ΠΑΟΚ είναι η ομαδικότητα, δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη. Ακόμη και να είχα πληροφορίες για αυτό, δεν θα σας το έλεγα. Βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που δεν χαλαρώνει ποτέ».

Και συμπλήρωσε για το αν η ομάδα του είναι έτοιμη: «Ναι, είναι έτοιμοι οι παίκτες μου. Ο κάθε προπονητής όταν παίζει στην έδρα του βλέπει μόνο τη νίκη, αυτό ισχύει και για εμένα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Προετοιμάζομαι για κάθε παιχνίδι το ίδιο, όπως δεν προφύλαξα κάποιον στο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ, έτσι θα τα δώσω όλα και αύριο».

Σχετικά με το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση τόνισε: «Και μετά την κλήρωση είχα πει πως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιους που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Αυτό λέω και τώρα».

Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών: «Ο Κάρλος Εντουάρντο δεν θα είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι, όπως και ο Μάρτινς, ενώ ο Καλέσιν αποτελεί ερωτηματικό. Ο Βαλντές είναι έτοιμος».

Επίσης, συμπλήρωσε για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει το σύστημά του. Θα παίξει το επιθετικό παιχνίδι που γνωρίζει και μας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια».

Στην συνέχεια ο Μπερντίεφ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι πιο επικίνδυνος από τον Παναθηναϊκό: «Είναι οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αν δουλέψουν καλά τα άκρα του και η μεσαία γραμμή μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, τόνισε: «Θα πιστέψω ότι δεν ήρθαν οι Γκαρσία και Σαλπιγγίδης μόνο όταν δω να πετυχαίνουμε το πρώτο γκολ».

Από την πλευρά του, ο Βλαντιμίρ Ντιαντιούν δήλωσε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δυνατό, είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Εμένα δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ, αυτό θέλω να κάνω και αύριο. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, θα κάνουμε το παν για να πάρουμε τη νίκη και να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Επίσης, ο επιθετικός της ρωσικής ομάδας υπογράμμισε: «Νομίζω ότι και ο ΠΑΟΚ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.