Μιλένκοβιτς: «Να σκοράρω στην Αθήνα»

Ο Νίκολα Μιλένκοβιτς εξέφρασε την επιθυμία να σκοράρει στον τελικό του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο κεντρικός αμυντικός της Φιορεντίνα τόνισε πως το σημαντικότερο είναι να κερδίσει η ομάδα του στον τελικό με τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει το τρόπαιο. Παράλληλα, δήλωσε πως οι «βιόλα» είναι πιο έμπειροι συγκριτικά με πέρυσι. Επίσης, τόνισε πως δε θα είναι ένα εύκολο ματς για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Μιλένκοβιτς δήλωσε: «Φέτος δεν έχω σκοράρει ακόμα και είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου, γιατί μέχρι τώρα πάντα είχα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. ανά σεζόν. Ελπίζω να σκοράρω στην Αθήνα, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Οι δύο τελικοί πέρυσι χρησιμοποιήθηκαν για τη συσσώρευση εμπειριών, την Τετάρτη η αντίληψη του κινδύνου θα πρέπει να είναι πολύ υψηλή γιατί σε ορισμένα ματς οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το να παίζεις σε ένα γεμάτο και «καυτό» γήπεδο είναι πάντα ωραίο. Ξέρουμε πόσες θυσίες έχουν κάνει οι οπαδοί μας για να είναι στην Αθήνα, νιώθουμε ήδη την ώθησή τους και ότι υπάρχει αέρας τελικού στην πόλη. Δε θα είναι εύκολο να παίξεις στην Ελλάδα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά η υποστήριξη των φιλάθλων θα μας ωθήσει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σαφώς ο αγώνας στην Αθήνα είναι πολύ σημαντικός αγώνας για την καριέρα μου, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ελπίζοντας να ζήσω διαφορετικά συναισθήματα σε σχέση με πέρυσι».

Τέλος, ο Μιλένκοβιτς συμπλήρωσε: «Θα παίξουμε επίσης για τον Τζο Μπαρόνε, που πίστευε τόσο πολύ σε αυτή την ομάδα και αυτό το κύπελλο, και για την οικογένειά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.