Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για την πρόκριση στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται έτοιμος να γράψει ιστορία στην Κωνσταντινούπολη και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League (22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 από την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να φύγουν από το γήπεδο «Σουκρού Σαράτσογλου» με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές τους (22.00, MC LIVE Novasports.gr). Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό προφίλ, όπως στο πρώτο ματς, όπου μέχρι το 60’ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Ο Βάσκος τεχνικός δε θέλει να επαναληφθούν τα λάθη που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» από εκείνο το σημείο και μετά, τα οποία έφεραν τα δυο γκολ της τουρκικής ομάδας, τα οποία αναπτέρωσαν τις ελπίδες της για πρόκριση.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Ρέτσο και τη θέση του στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Ντόη. Από την άλλη πλευρά, ο Ισμαΐλ Καρτάλ δεν υπολογίζει στον Ουστερβέλντε, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τους Φρεντ, Γιουκσέκ, Τζικού και Μπατσουαγί.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζολάκη στην εστία και τους Ντόη και Κάρμο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ροντινέι και Ορτέγκα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Έσε και Τσικίνιο να είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι Ποντένσε, Φορτούνης και Γιόβετιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η τουρκική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Λιβάκοβιτς στην εστία και τους Μπεκάο και Σογιουντσού στο κέντρο της άμυνας. Οι Καντίογλου και Οσάγι-Σάμουελ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Φρεντ και Ζάιτς, ενώ στη μεσοεπθιετική γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τάντιτς, Σιμάνσκι και Καχβετσί. Ο Τζέκο θα είναι η αιχμή του δόρατος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.