ΠΑΟΚ: Το τέλος του… δρόμου στο «μικροσκόπιο» (video)

Το σίγουρο αγωνιστικό «μονοπάτι» του «Δικεφάλου» μέχρι την... καρό σημαία της σεζόν κι η προοπτική των δύο επιπρόσθετων αγώνων

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν, πλέον κι η παραμικρή λεπτομέρεια αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία για την κάθε ομάδα κι ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, η ομάδα του «Δικεφάλου» καλείται να δώσει – τουλάχιστον – έναν αγώνα για το UEFA European Conference League, αυτόν της προσεχούς Πέμπτης, το δεύτερο ματς για την προημιτελική φάση στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην Μπριζ (σ.σ. 1-0 επικράτησαν οι Βέλγοι στον αντίστοιχο πρώτο αγώνα) κι ανάλογα με την έκβαση αυτού, μπορεί να προκύψει η προοπτική για άλλους δύο (σ.σ. ημιτελικούς, 02/05 και 09/05) ή και τρεις, εφόσον καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, που φέτος θα φιλοξενηθεί στην «OPAP Arena» στις 29 Μαϊου.

Σ’ ό,τι έχει να κάνει με το Πρωτάθλημα, τα Play Offs βρίσκονται μεν στα πρόθυρα της 6ης αγωνιστικής αλλά με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να μετρούν έναν αγώνα λιγότερο, μετά την αναβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας, η οποία κι – αρχικά – ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή (14/04) αλλά λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στο UECL μετατέθηκε για την Πρωτομαγιά (σ.σ. 19:00), που αν μία ή και οι δύο ομάδες περάσει-ουν στα ημιτελικά θα πρέπει ν’ αλλάξει εκ νέου λόγω της ημερομηνίας διεξαγωγής των ημιτελικών της ευρωπαϊκής διοργάνωσης (σ.σ. 02/05 και 09/05).

Πέραν αυτών, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις εντός συνόρων αγωνιστικές υποχρεώσεις την προσεχή Κυριακή (21/04) με την εκτός έδρας αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» (σ.σ. 20:30) για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League και συνεχίζεται με την – επίσης – εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης στη Λαμία (σ.σ. 17:00) κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Για την 8η Αγωνιστική την Κυριακή 29 Απριλίου η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την ΑΕΚ (σ.σ. 19:30) κι αν δεν αλλάξει κάτι. την Τετάρτη 8 Μαϊου στις 19:00 και πάλι σε ρόλο οικοδεσπότη, θα περιμένει τον Παναθηναϊκό. Ο επίλογος της εν λόγω διαδικασίας για τον «Δικέφαλο» αναμένεται να γραφτεί την Κυριακή 12 Μαϊου στις 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Τονίζεται, για ακόμη μια φορά, πως όλα τα παραπάνω ισχύουν με τα σημερινά δεδομένα, καθώς το ενδεχόμενο πρόκρισης στα ημιτελικά του UECL θα επιφέρει νέες αλλαγές και μεταθέσεις- χρονικά – αγώνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.