Μεντιλίμπαρ: “Περάσαμε δύσκολα και πάμε βήμα – βήμα” (video)

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Μακάμπι Τελ ΑΒίβ - Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν πανηγυρικά στην οκτάδα του Europa Conference League και ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του

Μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός έψαχνε για ένα θαύμα στον β΄ αγώνα στο ουδέτερο γήπεδο της Σέρβικης πόλης Τόπολα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Παρ΄ όλα αυτά οι “ερυθρόλευκοι” όχι μόνο τα κατάφεραν αλλά πέτυχαν μια από τις πιο ιστορικές νίκες ελληνικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Επικράτησαν 6-1 της αντιπάλου τους και πλέον έβαλαν πλώρη για ακόμη πιο ψηλά.

Ο Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ, ανήμερα των γενεθλίων του και μιλώντας για την προσπάθεια των παικτών του και την σπουδαία πρόκριση που πέτυχαν, δήλωσε: “Η αλήθεια είναι ότι ήρθαμε με δύσκολες συνθήκες, αλλά σημασία έχει ότι η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Νομίζω πως μετά τα δύο τελευταία ατυχή αποτελέσματα και λόγω του ότι επηρεάστηκε η ψυχολογία μας, έπρεπε να αντιδράσουμε. Το πιστέψαμε μέχρι το τέλος και ξέραμε ότι εφόσον καταφέρουμε να μπούμε καλά στον αγωνιστικό, θα μπορέσουμε να το γυρίσουμε. Έτσι έγινε και ήμαστε ευτυχισμένοι γι΄ αυτό. Από την αρχή παίξαμε καλύτερα και το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσπάθειες μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Χρειάζεται να συνεχίσουμε με προσοχή, και προχωράμε βήμα – βήμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.