Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Φενέρμπαχτσε 0-3: «Θρίαμβος» πρόκρισης στο Βέλγιο (highlights)

Σπουδαίο διπλό για την τούρκικη ομάδα χάρη σε γκολ των Μπατσουαγί, Οστερβόλντε και Τάντιτς.

Χάρη στην αποτελεσματικότητά της η ομάδα του Ίσμαϊλ Καρτάλ έκαμψε την αντίσταση της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (3-0), η οποία είχε την κατοχή της μπάλας με το μέρος της, πίεσε αρκετά, όμως στο τέλος πλήρωσε τα πολλά αμυντικά της κενά.

Το ματς

Ο Μπατσουαγί τη διαφορά στο πρώτο μέρος…

Η Φενέρμπαχτσε πήγε στα αποδυτήρια με υπέρ της προβάδισμα χάρη σε γκολ του Μιτσί Μπατσουαγί στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’όλη τη διάρκεια των πρώτων 45 λεπτών, όμως έβρισκε σκούρα κόντρα στους πολύ καλά οργανωμένους Τούρκους. 

Η ομάδα του Ίσμαϊλ Καρτάλ δεν άφησε τίποτα εύκολο στους γηπεδούχους και με… οδηγό την άμυνά της έβαλε στέρεες βάσεις για ένα μεγάλο… διπλό.

Πίεσε η Ουνιόν, αλλά δεν ήταν αρκετό…

Οι Βέλγοι, όπως ήταν λογικό, αύξησαν σε μεγάλο βαθμό την πίεσή τους προς τη Φενέρ με την αρχή του δεύτερου μέρους. Το γεγονός αυτό επιφύλασσε και σοβαρούς κινδύνους για τους γηπεδούχους. Οι Τούρκοι βρήκαν αρκετούς χώρους στην αντεπίθεση και προσπάθησαν να βρουν δεύτερο γκολ και να μεγαλώσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Αυτό ήρθε στο 84ο λεπτό, όπου ο Οστερβόλντε εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τζέκο και έγραψε τελικό 2-0. Το… κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Τάντιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: Μόρις, Ματσίντα, Μπέρτζις, Σάικς, Κάστρο-Μόντες, Βανουέτε (80′ Ράσμουσεν), Σαντίκι (63’ Αμανί), Τέκλαμπ (63’ Λαπουσέν), Πουέρτας, Νίλσον, Αμούρα (85′ Αγιένσα).  

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσάγι-Σαμουέλ, Σογιουντσού (35’ Καντιόγλου), Ντζίκου, Όστερβολντε, Φρεντ (68′ Κρούνιτς), Γιουκσέκ, Ουντέρ (68′ Κεντ), Σιμάνσκι (78′ Γιαντάς), Τάντιτς, Μπατσουαγί (78′ Μπατσουαγί). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.