Έσε: «Έχουμε ικανότητες ως ομάδα, μεγάλο μέρος της νίκης οφείλεται στον κόσμο»

Στις δυνατότητες του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Σαντιάγκο Έσε, τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος, αλλά και τις γεμάτες κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» ύστερα από δύο μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος: “Ήταν η στιγμή κι η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα και να συνεχίσουμε αυτό που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια, πως έχουμε ικανότητες. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο, όμως υπάρχουν πράγματά που πρέπει να βελτιώσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο καλοί”.

Για το τί είπε ο Μεντιλίμπαρ στην ομάδα και ήταν πολύ ισορροπημένη: “Η κύρια οδηγία ήταν να μαρκάρουμε τους παίκτες που έβγαιναν από τα άκρα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλεονέκτημα και να χρησιμοποιήσουμε ως κύριο εργαλείο μας τα γρήγορα κατεβάσματα. Να είναι συγκεντρωμένος ο καθένας στη δουλειά που έχει να κάνει. Ευτυχώς καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να ακολουθήσουμε αυτή την οδηγία και με μία πολύ ωραία σέντρα του Ροντινέι καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Ήταν μία στιγμή για μας σήμερα που νιώσαμε πολύ μεγάλη ικανοποίηση, έτσι όπως ακριβώς απαιτεί αυτός ο σύλλογος, να τελειώσουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με μία νίκη κι έτσι θέλουμε να είναι κι η συνέχεια”.

Για την επιστροφή του κόσμο στα γήπεδα: Μας είχε λείψει πάρα πολύ η στήριξη του κόσμου. Όλοι ξέρουν πως είμαστε πολύ δυνατοί όταν ο κόσμος μας είναι εδώ. Σήμερα νιώσαμε πολύ μεγάλη ώθηση. Πραγματικά ήταν ένα ωραίο συναίσθημα. Κι ένα πολύ μεγάλο μέρος της νίκης οφείλεται στη βοήθεια του κόσμου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.