Κορκεακούνας: “Ο ΠΑΟΚ έβγαλε ποιότητα, ήταν πολύ δυνατός στο β΄μέρος” (vid)

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ελσίνκι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κάνοντας ένα πολύ καλό β’ μέρος πήρε τη νίκη με 3-2 στο Ελσίνκι ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση με το 1-0 του πρώτου μέρους.

Ο προπονητής της φινλανδικής ομάδας, ο Τόνι Κορκεακούνας, στις δηλώσεις που έκανε για το παιχνίδι, στάθηκε και σε αυτό. Στη βελτίωση του ΠΑΟΚ στο β’ μέρος και στην αντίδραση που έβγαλε. 

Στην αρχή είπε: “Στο πρώτο ημίχρονο ακολουθήσαμε άψογα το αγωνιστικό μας πλάνο. Οι παίκτες έπαιξαν καλά και πήραμε το προβάδισμα. Ένιωσα ότι το παιχνίδι ήταν καλά υπό τον έλεγχό μας. Στην ανάπαυλα είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα.

Πρόσθεσε: “Ήμασταν σίγουροι ότι ο ΠΑΟΚ θα ερχόταν με μεγάλη φόρα στο β΄μέρος, κάνοντας πολύ θόρυβο. Ο αντίπαλος προπονητής δεν φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Βρεθήκαμε υπό πίεση και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε ποιότητα, ήταν πολύ δυνατός στο β΄μέρος, έφερε δυνατούς παίκτες από τον πάγκο και άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα. Η ομάδα όμως, ωστόσο, πάλεψε μέχρι το τέλος.

Συνολικά, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και το σχέδιό μας λειτούργησε. Ωστόσο, δεν σταθήκαμε καλά στο β’ ημίχρονο και υπό αυτήν την έννοια, μπορεί να μην αξίζαμε τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.