Άρης: Καμπανάκι Τερζή σε Φατόρε, Σαμόρα, Αηδόνη

Ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Τερζής, με τις επιλογές παικτών που έκανε για τα παιχνίδια των "κίτρινων" με την Αραράτ-Αρμενία έστειλε μήνυμα στους νεοαποκτηθέντες Φατόρε, Σαμόρα και Αηδόνη, οι οποίοι έμειναν εκτός λίστας

Στο νούμερο 13 έφτασε η μέχρι τώρα μεταγραφική ενίσχυση του Άρη αυτό το καλοκαίρι των πολύ μεγάλων αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι 17 (δεκαεπτά) είναι αυτοί που έχουν αποχωρήσει. Από αυτούς τους δεκατρείς νεοαποκτηθέντες, όμως, μόνον οι 10 (δέκα) είναι αυτοί που δηλώθηκαν στη λίστα των “κίτρινων” από τον Απόστολο Τερζή για τα παιχνίδια με την Αραράτ-Αρμενία, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Εκτός λίστας, από τους παίκτες που αποκτήθηκαν αυτό το διάστημα με μεταγραφή, έμειναν από τον προπονητή της ομάδας οι Βαλεντίνο Φατόρε, Αλβάρο Σαμόρα και Αντώνης Αηδόνης. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι ήταν και εκτός αποστολής για το τελευταίο φιλικό του Άρη, την περασμένη Πέμπτη 20 Ιουλίου, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Αποκλεισμός, που έδειξε και τα μελλούμενα για τους δύο παίκτες, σε ό,τι αφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Αραράτ.

Σε ό,τι αφορά τον Αηδόνη, εντύπωση προκαλεί ο αποκλεισμός του, αν συνυπολογίσουμε ότι είναι τραυματίας ο Γιακούμπ Μπράμπετς και αναγκαστικά εκτός αποστολής της ομάδας. Θα περίμενε κανείς ότι ο νεαρός ομογενής κεντρικός αμυντικός να υπολογίζεται σίγουρα για τις αναμετρήσεις με τον αρμένικο σύλλογο, αλλά η πράξη έδειξε ότι δεν είναι έτσι. Η έκπληξη γίνεται μεγαλύτερη, αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος στόπερ στους 21 παίκτες που δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Για του λόγου το αληθές, θυμίζουμε τη λίστα με τα ονόματα των παικτών, που δήλωσε η ΠΑΕ Άρης στην UEFA για τα παιχνίδια με την FC Ararat-Armenia: Cuesta, Odubajo, M’Bakata, Matarrita, Ferrari, Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Luis Palma, Menendez, Saverio, Moberg Karlsson, Moron, Gray, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης.

Βεβαίως, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Άρης δήλωσε 21 παίκτες και όχι περισσότερους, διότι έχει μόνο τέσσερις γηγενείς, οπότε χάνει τέσσερις θέσεις από τους 25, που είχε δικαίωμα να δηλώσει συνολικά, αν μέσα σε αυτούς ήταν 8 γηγενείς. Αυτό είναι άλλο θέμα, σε σχέση με το ποιοι από τους νεοαποκτηθέντες έμειναν εκτός λίστας.

Για να επιστρέψουμε στους τρεις που κόπηκαν, λοιπόν, αυτό μπορεί να εκληφθεί ως καμπανάκι από τον προπονητή προς αυτούς ότι περιμένει μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια. Προφανώς και η επιλογή δεν είναι τυχαία. Και προφανώς οι τρεις θα πρέπει να ανεβάσουν την ένταση στις προπονήσεις για να πείσουν ότι αξίζουν θέση στην ομάδα. Και οι τρεις είναι στην ηλικία των 21 (Φατόρε και Σαμόρα) και 22 (Αηδόνης), που σημαίνει ότι αποτελούν ποδοσφαιρικά projects για τους “κίτρινους”. Μόνο που πρέπει να το αποδείξουν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.