Μπεϊτάρ: Επιμένει ότι δεν κατεβαίνει στο Πρωτάθλημα και στο Σούπερ Καπ!

Η Μπεϊτάρ, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, επιμένει να μην πάρει μέρος σε παιχνίδια στη σεζόν και -για αρχή- στο Σούπερ Καπ του Ισραήλ στις 22 Ιουλίου, λόγω της καταδικαστικής σε βάρος της απόφασης από τις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας

Το Σούπερ Καπ στο Ισραήλ είναι προγραμματισμένο για τις 22 Ιουλίου. Το παιχνίδι είναι μεταξύ της Πρωταθλήτριας, Μακάμπι Χάιφα και της Κυπελλούχου, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, της αντιπάλου του ΠΑΟΚ δηλαδή στο Conference League. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ, η κατάσταση με την Μπεϊτάρ εξακολουθεί να είναι στα άκρα και η ομάδα απειλεί ότι δεν θα κατεβεί να παίξει σε κανένα παιχνίδι στη σεζόν, όπως επίσης δεν θα κατεβεί να παίξει στο Σούπερ Καπ.

Όλα έχουν να κάνουν, όπως έχει σημειωθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, με την τιμωρία που έχει η Μπεϊτάρ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, τον προηγούμενο Μάιο, με αντίπαλο τη Μακάμπι Νετάνια. Λόγω της εισβολής των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, η Μπεϊτάρ είχε τιμωρηθεί με -3 από το Πρωτάθλημα και με απαγόρευση συμμετοχής στο Κύπελλο της σεζόν που έρχεται.

Η έφεση της Μπεϊτάρ είναι σε εξέλιξη και όπως έγινε (6/7) γνωστό, η ισραηλινή αναφέρει ότι αν δεν αλλάξει η τιμωρία και δεν επιτραπεί η συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο, τότε δεν θα εμφανιστεί στη διάρκεια της σεζόν και δεν θα παίξει και στο Σούπερ Καπ, που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 22 Ιουλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.