Europa Conference League: Καθαρό προβάδισμα μόνο η Λεχ Πόζναν (hls)

Η Λεχ Πόζναν είναι η μοναδική ομάδα, στα παιχνίδια του Europa Conference League το βράδυ της Πέμπτης (9/3), που κατάφερε να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους "8" - Γάνδη και Βασιλεία δεν εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους, ενώ η Φιορεντίνα έμεινε στο 1-0

Μετά τα τρία «διπλά», στους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» του Europa Conference League, που έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (9/3), στους τέσσερις που ακολούθησαν το βράδυ της ίδιας ημέρας, μόνον η Λεχ Πόζναν πήρε «καθαρό» σκορ πρόκρισης. Νίκησε την Τζουργκάρντεν με σκορ 2-0 και πάει με αέρα στον επαναληπτικό. Κατά τα άλλα, η Φιορεντίνα νίκησε δύσκολα στην έδρα της 1-0 τη Σίβασπορ, ενώ η Βασιλεία έμεινε στο 2-2 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και η Γάνδη στο 1-1 με Μπασακσεχίρ.

Στο «Stadion Miejski», η Λεχ Πόζναν έδειξε πολύ σοβαρό πρόσωπο απέναντι στην Τζουργκάρντεν και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (39′ Μίλικ, 82′ Μαρτσβίνσκι) πήρε ένα τεράστιο προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στη Σουηδία για την πρόκριση στους «8».




Στο «Artemio Franchi» της Φλωρεντίας, η Φιορεντίνα τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην εξαιρετικά οργανωμένη Σίβασπορ, όμως, έφτασε εντέλει στη νίκη, με σκορ 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Μπαράκ (4ο στη διοργάνωση αυτής της σεζόν) στο 69′, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Γκραντέλ με απευθείας κόκκινη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.




Δύο φορές προηγήθηκε η Βασιλεία της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «St. Jakob-Park» (Αμντούνι 6′, Ζεκίρι 40′), ισάριθμες φορές απάντησαν οι φιλοξενούμενοι (Μεντβέντεφ 17′, Αμπουμπακάρι 70′), με τους Σλοβάκους να έχουν πολύ πιο πειστική εικόνα και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για την ανατροπή στο φινάλε.




Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν και η Γάνδη με την Μπασακσεχίρ στην «Ghelamco Arena», με την τουρκική ομάδα να προηγείται στο 16′ με την ωραία κεφαλιά του Οκάκα και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 35′ με τον Ορμπάν, έπειτα από απίθανη… καραμπόλα, μέσα στην περιοχή της «Μπασάκ».





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.